Željezara Zenica prodaje Osmouganu halu sa zemljištem

14.05.2014. 13:40 / Izvor: eKapija.ba
Željezara Zenica prodaje Osmouganu halu sa zemljištem

​Željezara Zenica d.o.o. Zenica putem Agencije za privatizaciju u Federaciji BiH je objavila javni poziv za prikupljanje zatvorenih ponuda za prodaju Osmougane hale sa pripadajućim zemljištem.

Željezara Zenica d.o.o. Zenica putem Agencije za privatizaciju u Federaciji BiH je objavila javni poziv za prikupljanje zatvorenih ponuda za prodaju Osmougane hale sa pripadajućim zemljištem.

Osmougana hala se nalazi u poslovnoj zoni Zenica I, koja je neposredno povezana sa željezničkom i putnom mrežom što čini efikasnim transport sirovina i proizvoda korisnika zone, a pristup istoj je preko „Kapije III“ iz ulice Moše Pijade, koja je direktno povezana sa GGM Zenice.

Površina hale je 443 m²  sa pripadajućim zemljištem površine  680 m², visina iste je 9,5 m, a ispod cijelog objekta se nalazi i podrumska prostorija. Zidana je od šljako betonskih elemenata, pokrivena čeličnom konstrukcijom sa pokrovom od trapeznog lima, a podovi su betonska ploča. Do objekta su postavljene instalacije za vodovod i kanalizaciju, elektro instalacije jake i slabe struje, te mašinske instalacije.

Početna cijena iznosi 184.744,00 KM.

Poziv je otvoren do 28.05.2014. godine do 16:00 sati.

Javno objavljivanje najbolje rangiranih ponuda održat će se u prostorijama Agencije 03.06.2014. godine u 10:00 sati.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Investicije