Namijenjen za sve putnike

NLB Banka otvorila kutak na Međunarodnom aerodromu Sarajevo

13.11.2023. 13:14 / Izvor: Akta.ba
NLB BANKA
OTVORI GALERIJU

NLB Banka je otvorila danas prostor na Međunarodnom aerodromu Sarajevo.

NLB Banka je otvorila danas prostor na Međunarodnom aerodromu Sarajevo namijenjen za sve putnike koji žele napraviti predah između letova. Putnici će se moći informisati o uslugama i proizvodima Banke, kao i podići novac u ATM zoni. 

Današnjem otvorenju prostora su prisustvovali predstavnici NLB Banke, Međunarodnog aerodroma Sarajevo, mediji i putnici.

Lidija Žigić, predsjednica NLB Banke u BiH je kazala da vjeruje da će ovaj prostor ostvariti svoju svrhu i zaživjeti među putnicima.

"Putnici aerodroma oni koji dolaze, kao i oni koji odlaze, moći će se poslužiti bankomatom i našom virtuelnom poslovnicom. Imat će priliku da se raspitaju o svim našim uslugama. Nadam se da će ovaj kutak zaživjeti kako za putnike tako i uposlenike aerodroma i drugih institucija", istakla je.

Važno je istaknuti da je NLB Banka Sarajevo u suradnji sa Međunarodnim aerodromom Sarajevo pokrenula kampanju za kupovinu avio karata. Naime, za kupovinu avio karte online na stranici www.sia.ba bilo kojom NLB Mastercard i Visa karticom, klijent dobija povrat u iznosu od 100 KM po avio karti.

nlb Banka

Alan Bajić, direktor Međunarodnog aerodroma Sarajevo kazao je da je sa otvaranjem NLB poslovnice Međunarodni aerodrom Sarajevo obogatio svoju ponudu.

"Nema dileme, radi se o proširenju naših usluga. Drago mi je da sada naši putnici, kao i oni koji su u našem kompleksu mogu izvršiti bankovne transakcije. Zahvaljujem NLB Banci i iskreno se nadam jednoj dugoročnoj saradnji", naglasio je.

Na Aerodromu Sarajevo NLB Banka pružat će ugodnu atmosferu putnicima dok čekaju svoj sljedeći let ili trebaju dopuniti svoj mobilni telefon. 

E.O.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Kapital