Računi Uprave za indirektno oporezivanje od danas aktivni u BBI banci

04.05.2020. 18:02 / Izvor: Akta.ba
Računi Uprave za indirektno oporezivanje od danas aktivni u BBI banci

BBI je omogućila obavljanje poslovanja putem savremenih kanala komunikacije i bez potrebe dolaska u poslovnicu.

Klijenti BBI banke, fizičke i pravne osobe, od danas sve uplate indirektnih poreza, kao i ostalih prihoda i taksi, namijenjene Upravi za indirektno oporezivanje (UINO) mogu obaviti putem računa UINO u Bosna Bank International d.d. Sarajevo.

"BBI banka je strateški opredijeljena da kroz sve oblike svog poslovanja pomaže razvoj privrede u BiH. Ovo je još jedan način da klijentima omogućimo brže i lakše poslovanje. Naš cilj je da sve naše proizvode i usluge namijenjene pravnim subjektima približimo našim klijentima, odnosno da ih učinimo što dostupnijim i u potpunosti prilagodimo njihovim potrebama", izjavila je direktorica Sektora za poslovanje s pravnim osobama BBI banke Edina Hasečić.

Ona je istakla kako pravni subjekti zahtijevaju pojedinačni, prilagođen pristup svakome od njih, te da je u cilju ostvarenja kvalitetne i uspješne saradnje neophodan svakodnevni kontakt.

BBI je omogućila obavljanje poslovanja putem savremenih kanala komunikacije i bez potrebe dolaska u poslovnicu, što je u današnjim okolnostima poslovanja od iznimne važnosti, saopćeno je iz Banke.

"U ovim izazovnim vremenima svim našim klijentima omogućeno je korištenje privremenih moratorija i ostalih posebnih mjera koje su prilagođene otežanim uvjetima poslovanja. Vjerujemo da ćemo zajedničkim snagama uspjeti prebroditi i ovaj izazov sa kojim se susrećemo", zaključila je Hasečić.

Brojevi računa UINO otvoreni u BBI banci:

- 1411965320010415- DEPOZITNI RAČUN - PRIHODI CARINSKE PRIJAVE
- 1411965320010609- DEPOZITNI RAČUN - PDV, AKCIZE I PUTARINE
- 1411965320010512- DEPOZITNI RAČUN - OSTALI PRIHODI, TAKSE I JEDNOKRATNE UPLATE
- 1411965320010803- DEPOZITNI RAČUN - OSIGURANJE DUGA

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Kapital