81. Međunarodni sajam poljoprivrede u Novom Sadu

02.04.2014. 13:53 / Izvor: eKapija.ba
81. Međunarodni sajam poljoprivrede u Novom Sadu

Privredna komora Republike Srpske, u saradnji sa Vladom RS i Spoljnotrgovinskom komorom BiH, i ove godine, organizuje zajedničkih nastup domaćih privrednika na 81. Međunarodnom sajmu poljoprivrede u Novom Sadu.

Privredna komora Republike Srpske, u saradnji sa Vladom RS i Spoljnotrgovinskom komorom BiH, i ove godine, organizuje zajedničkih nastup domaćih privrednika na 81. Međunarodnom sajmu poljoprivrede u Novom Sadu, koji će se održati u periodu od 20 - 26. maja 2014. godine.

Privredna komora RS će, u saradnji sa partnerima, kao i prethodnih godina obezbijediti određena sredstva za sufinansiranje izlaganja na sajmu, koja će biti utrošena na umanjenje troškova iznajmljivanja štanda za kompanije iz BiH.

Ovo je najveći sajamski događaj u Srbiji i jedan od pet najuglednijih poljoprivrednih sajmova u Evropi. Novosadski sajam prepoznatljiv je po uspješnoj organizaciji Međunarodnog poljoprivrednog sajma, koji ima tradiciju dugu 80 godina. Ovaj događaj okuplja sve koji nešto znače ili traže u poljoprivredi, prehrambenoj industriji, stočarstvu i privrednim granama.

Ukoliko ste zainteresovani za izlaganje na sajmu u Novom Sadu popunjeni Prijavni obrazac možete dostaviti najkasnije do petka, 04.04.2014. godine. Prijave dostaviti na jelenat@komorars.ba i gordanas@komorars.ba ili na faks 051 215 565, kontakt osobe u Komori su Jelena Rodić i Gordana Višekruna.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave