Bisnode BH partner Open Business Foruma BiH No.1

21.09.2020. 14:12 / Izvor: Akta.ba
Bisnode BH partner Open Business Foruma BiH No.1

Forum će imati 4 panel diskusije na kojima će se govoriti o uticaju Covid 19 na privredu BiH sa posebnim osvrtom na određene djelatnosti.

Bisnode BH je jedan od partnera agenciji E-Ventexpo, u organizaciji događaja “na otvorenom” pod nazivom “Open Business Forum BiH No. 1”, koji će se održati u u srijedu 23. 09. U Golf Klubu Krivaja (Forest Creek) u Kamenici kod Zavidovića.

Forum će imati 4 panel diskusije na kojima će se govoriti o uticaju Covid 19 na privredu BiH sa posebnim osvrtom na određene djelatnosti, o strategijama razvoja turizma, turističkim potencijalima i investicijama u ovoj oblasti, i investiranju dijaspore i stranih investitora u BiH te značaju certificiranja i brendiranja posebno u kriznim vremenima. U Razgovoru s povodom govoriće se o dobrim praksama u lokalnom ekonomskom razvoju - konkurentnosti, inovativnosti i digitalizaciji a Forum će voditi Dženita Zirdum.

Uvodničari i panelisti su predstavnici uspješnih bh. kompanija i institucija iz razičitih oblasti i grana djelatnosti, koji će podijeliti svoja viđenja trenutne privredne situacije i iskustva pozitivnih praksi.

Ovo je i prilika da Bisnode uruči bonitetno izvrsnim kompanijama, pokretačima i najznačajnijim akterima razvoja privrede regije u kojoj posluju, certifikat bonitetne izvrsnosti, međunarodno priznatu potvrdu njihovog dugogodišnjeg sistemskog i kvalitetnog rada, koji ih svrstava u sam vrh domaće privrede, istovremeno ih stavljajući u ravnopravan položaj sa kompanijama iz EU.

Druženje nakon oficijelnog dijela u ugodnom ambijentu Golf Kluba, uljepšat će kompanija Masa sa svojom izuzetnom ponudom koktela i pića, koji se služe i na evropskim dvorovima i kao protokolarna pića evropske diplomacije.

Više o “Open Business Forum BiH No. 1”, panelistima i sadržaju Foruma možete vidjeti OVDJE.

PREUZMI DOKUMENT:
AGENDA

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave