Digital Marketing Networking Event

07.04.2021. 10:01 / Izvor: Akta.ba
Digital Marketing Networking Event

U svijetu u kojem smo okruženi velikim brojem sličnih proizvoda i usluga, poprilično je teško pronaći vlastiti put do klijenata i korisnika.

U svijetu u kojem smo okruženi velikim brojem sličnih proizvoda i usluga, poprilično je teško pronaći vlastiti put do klijenata i korisnika. Pripremiti adekvatnu marketinšku kampanju, predstaviti svoj proizvod ili uslugu na zanimljiv način i zarobiti barem na trenutak pažnju ciljne skupine – zadatak je stručnjaka za digitalni marketing. Započeti ovu karijeru nije nimalo lako, ali čuti korisne savjete iskusnih kolega zasigurno može umanjiti početničke pogreške.
Upravo to će imati priliku učiniti sve dame koje budu dijelom Digital Marketing Networking Event-a, jedinstvenog događaja koji INTERA Tehnološki Park organizira u srijedu, 14.4.2021. godine u 17h. Događaj, koji će se održati u dvorani Europa u prizemlju zgrade INTERA TP-a i koji će biti moguće pratiti i putem Zoom platforme, bit će izvrsna prilika za druženje stručnjaka iz područja digitalnog marketinga i onih koji to tek žele postati.
Ovaj interaktivni događaj obilježit će opušteni razgovor dviju poznatih dama, Dijane Tepšić i Nermine Mašala Kelić, s moderatoricom Hanom Sokolović, u kojem će se dotaknuti početaka svojih karijera, ali i najnovijih trendova u svijetu digitalnog marketinga. Nakon razgovora, sve sudionice će imati priliku upoznati predstavnike nekih od najuspješnijih bh. digitalnih agencija, uključujući DegordianPlay Team AgencyUniversal Media Sarajevo Web Studio.
Upravo će im razgovor s njima pomoći da saznaju nešto više o radu u uspješnim agencijama, suradnji s nekim od najpoznatijih klijenata i stvaranju uspješnih marketinških kampanja, a ovo druženje će im poslužiti i kao izvrsna prilika za upoznavanje potencijalnih poslodavaca te prikupljanje vrijednih savjeta za nastavak karijera.
Želite biti dijelom ove priče u dvorani Europa? Možete ako požurite i već danas rezervirate svoje mjesto na linku. Ne zaboravite da će za sve zainteresirane biti osiguran taxi prijevoz iz središta grada do mjesta održavanja. Ipak, imajte na umu da je broj mjesta u dvorani ograničen s ciljem poštivanja svih epidemioloških mjera. Ali ne brinite! Ako ne možete biti u dvorani, za vas je osiguran prijenos putem internetske platforme. Važno je samo da se prilikom prijave izjasnite na koji način želite sudjelovati.
Sudjelovanje na ovom događaju je besplatno budući da ga INTERA Tehnološki Park organizira kroz projekt www.women podržan sredstvima Veleposlanstva Sjedinjenih Američkih Država.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave