Pronađite nove kupce i uspostavite saradnju s njemačkim partnerima

Najave / DOGAĐAJI

Pronađite nove kupce i uspostavite saradnju s njemačkim partnerima

Koncept projekta se bazira na B2B-matchmaking mehanizmu.

01.06.2021. 10:09 / Izvor: Akta.ba

Predstavništvo njemačke privrede u BiH, njemačke Vanjskotrgovinske komore (AHK) u zemljama Zapadnog Balkana, kao i njemačko Udruženje za upravljanje materijalima, uvoz i logistiku (BME e.V.), vas pozivaju da budete dio najvećeg regionalnog B2B projekta.

Njemačka inicijativa za pronalaženje dobavljača u zemljama Zapadnog Balkana 2021. godine

Datum i mjesto održavanja: Od 28.09.2021. do 15.10.2021. godine u ONLINE formatu.

Cilj projekta je da njemačke firme pronađu proizvođače iz regije, tj. nove potencijalne dobavljače roba i usluga iz traženih djelatnosti poslovanja (metaloprerađivački sektor, dobavljački sektor za autoindustriju, sektor prerade i proizvodnje materijala od plastike, kao i elektro i elektronski sektor). Koncept projekta se bazira na „B2B-matchmaking“ mehanizmu.

Pronađite nove kupce i uspostavite saradnju s njemačkim partnerima - sve to pruža 7. Inicijativa dobavljača i B2B razgovori od 28.09.2021. do 15.10.2021. godine!

53 renomiranih njemačkih kompanija iz metaloprerađivačke industrije, mašinstva, proizvodnje opreme i dijelova za automobilsku industriju, elektrotehnike, elektronike, industrije plastičnih dijelova i drugih grana u potrazi je za novim dobavljačima iz BiH i Jugoistočne Evrope.

Više informacija o projektu, aplikaciji i načinu učešća možete preuzeti OVDJE

Prijavni formular je potrebno dostaviti na e-mail mirza.karahodza@ahk.ba najkasnije do 11.06.2021. godine.

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave