Festival slastica u Međugorju 14. i 15. listopada

12.10.2022. 09:03 / Izvor: Fena
Festival Slastica

U prostoru prodajnog centra "Park and shop" u Međugorju 14. i 15. listopada održat će se 'La Bomba Festival Slastica'.

U prostoru prodajnog centra "Park and shop" u Međugorju 14. i 15. listopada održat će se 'La Bomba Festival Slastica'.

Ovogodišnji festival se održava u suradnji s Union Foods koji će djeci djeliti proizvode i praviti palačinke, te tako predstaviti krem proizvode.

Ljubitelji slastica će tijekom petka i subote moći uživati u slasticama domaće izrade. Moći će se pronaći domaće torte od oraha, kifle, baklave…

Voditeljica marketing službe prodajnog centra "Park and shop" u Međugorju Monika Planinić kazala je Feni kako se ovaj festival radi dva puta godišnje – u proljeće i jesen.

"Ovo je već dvanaesti festival. Ove godine imamo jedanaest izlagača iz Mostara, Čitluka, Ljubuškog, Čapljine, Širokog Brijega. To su vrsni slastičari, ali imamo i amatere. Ima dosta ponude, od tradicionalnih kolača pa do onih modernih", dodala je.

Sajamske kućice će biti prepune kolača, torti, palačinka, meda, te raznih slastica kako tradicionalnih tako i onih modernih. Za vrijeme trajanja festivala mogu se kušati različite slastice, pronaći nove ideje, te naravno kupiti slastice i uživati u bogatom programu.

U sklopu festivala će se održati i humanitarna akcija za obitelj Limov za opremanje njihovog doma, a za djecu će biti dječji zabavni park.

"Za vrijeme trajanja Festivala Slastica na štandovima "Mame Brotnja" koje će vas oduševiti sa svojim slasticama, kupnjom istih možete donirati novac te tako pomoći. Na štandu La Bomba koji nudi ukusne palačinke također će se moći ostaviti prilog. Dječji program Festivala Slastica je besplatan, a prilog za humanitarnu akciju može se ostaviti i na označenim mjestima", naglasila je Planinić.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave