Advantage Austria

Energy Globe Award 2023 – poziv za prijavu projekata

30.01.2023. 16:01 / Izvor: Akta.ba
advantage

Prijavite svoje održive projekte iz oblasti obnovljivih izvora energije ili zaštite životne sredine za najvažniju svjetsku ekološku nagradu!

Prijavite svoje održive projekte iz oblasti obnovljivih izvora energije ili zaštite životne sredine za najvažniju svjetsku ekološku nagradu!

Rok za prijavu: do 14. februara 2023

Prijavite se putem ovog linka.

Danas živimo u vremenu kada nas klimatske promjene pogađaju, a jedan problem pretiče drugi. Rješenja za nas i našu budućnost su već tu, kao što se to svake godine impresivno demonstrira na dodjeli Energy Globe Award, inicijative iz Austrije.

"Energy Globe, World Award for Sustainability", koja se od 2000. dodeljuje svake godine, najznačajnija je svetska nagrada za životnu sredinu sa preko 180 zemalja učesnica i ukupno preko 30.000 prijavljenih projekata u oblasti zaštite životne sredine.

Apsolutni vrhunac svake godine je dodjela Svjetske nagrade Energy Globe. Dodjelu nacionalnih nagrada organizuje Advantage Austria, glavni partner Energy Globea. 

Cilj neprofitne fondacije Energy Globe je da održive projekte iz cijelog svijeta učini poznatim i na taj način učini dostupnim znanje, tehnologije i finansijska sredstva u globalnoj saradnji. 

Detalji o nagradi Energy Globe mogu se naći i na www.energyglobe.info

award

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave