ADVANTAGE AUSTRIA

B2B razgovori s austrijskim firmama na temu "Građevinarstvo u BiH"

14.04.2023. 09:35 / Izvor: Akta.ba
b2b razgovori

Ured Trgovinskog savjetnika austrijske ambasade u Bosni i Hercegovini (ADVANTAGE AUSTRIA) organizuje b2b razgovore na temu "Građevinarstvo u Bosni i Hercegovini".

Ured Trgovinskog savjetnika austrijske ambasade u Bosni i Hercegovini (ADVANTAGE AUSTRIA) organizuje b2b razgovore na temu “Građevinarstvo u Bosni i Hercegovini”.

Ovi razgovori održat će se u srijedu 26.04.2023 godine u Sarajevu, u periodu od 09.00 do 17.00 sati. Mjesto susreta je Hotel Radon Plaza, Džemala Bijedića 185, Zlatni salon XIII sprat, Sarajevo. 

Privredna misija nudi mogućnost austrijskim kompanijama iz oblasti građevinarstva i opreme da posjete Sarajevo, te da uspostave kontakte sa potencijalnim poslovnim partnerima, dobavljačima i kupcima. Istovremeno to je i šansa za bh. kompanije da ostvare kontakte sa austrijskim kompanijama, koje su već zainteresovane za bh tržište. Pored informacionih i networking događaja konkretni pažljivo odabrani individualni b2b razgovori omogućavaju učesnicima da se upoznaju sa trenutnim uslovima na tržištu i da razmotre moguće oblike suradnje.

Stoga je program interesantan ne samo za austrijske kompanije, koje prvi puta dolaze na tržište, nego i za one, koje ga već aktivno obrađuju, kao i za lokalne kompanije.

Učesnici iz Austrije su:

Više informacija o samom događaju, kao i potpune profile austrijskih učesnika, te aktuelnu ponudu i potražnju možete pogledati na stranici.

Zainteresovane kompanije iz Bosne i Hercegovine mogu uzeti učešće na ovim razgovorima uz prethodno ugovaranje termina na sarajevo@advantageaustria.org  

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave