04. OKTOBRA 2023. U BEČU

Međunarodni B2B poslovni forum "Marketplace Austria food"

25.04.2023. 12:05 / Izvor: Akta.ba
Marketplace

Austrijski sektor prehrane i pića predstavlja se međunarodnoj publici. Jedan dan potpuno u znaku austrijske prehrambene industrije.

Austrijski sektor prehrane i pića predstavlja se međunarodnoj publici. Jedan dan potpuno u znaku austrijske prehrambene industrije.

Međunarodni poslovni forum u organizaciji ADVANTAGE AUSTRIA namijenjen je voditeljima nabave prehrambenih lanaca te veletrgovcima i distributerima prehrambenim proizvodima i pićima. Dobit ćete jedinstvenu priliku upoznati austrijske proizvođače hrane i pića i ostvariti nove poslovne kontakte.

Program obuhvaća pojedinačne razgovore (B2B-sastanke) s austrijskim poduzećima iz prehrambenog sektora, ali i informativna predavanja o austrijskom prehrambenom sektoru.

 "Marketplace Austria“ kupcima iz sektora hrane i pića pruža jedinstvenu priliku za upoznavanje s novim proizvodima i potencijalnim dobavljačima!

Online registracija moguća je do 15. septembra 2023.

Međunarodni poslovni forum održat će se 04. oktobra 2023. u Privrednoj komori Austrije u Beču. 

Dodatne informacije o konferenciji, uključujući registraciju, program, online dogovaranje B2B-sastanaka s drugim sudionicima itd. pronaći ćete na web stranici foruma

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave