Panel diskusija

Stolac Diaspora Business Sessions

10.05.2023. 09:51 / Izvor: Akta.ba
Stolac

Kompanija "SEE Real Estate Solutions BH" u saradnji sa partnerima u zajednici organizira panel diskusiju Stolac Diaspora Business Sessions.

Kompanija "SEE Real Estate Solutions BH" u saradnji sa partnerima u zajednici organizira panel diskusiju Stolac Diaspora Business Sessions. Na diskusiji će se razgovarati o perspektivama ulaganja dijaspore/iseljeništva na području šire regije Stoca, kao i prilikama koje se nude kroz saradnju sa USAID projektom "Diaspora Invest". 

Program je dijelom aktivnosti "Buđenje Stoca" - u okviru kojeg će se podržati niz kulturnih i sportskih manifestacija koje organiziraju udruženja/udruge i neformalne grupe sa područja Stoca.

"Veliko nam je zadovoljstvo što ćemo imati priliku da okupimo predstavnike kompanija iz zajednice, razgovarati o tome gdje zajednica vidi ulogu naše kompanije "SEE Real Estate Solutions BiH" u Stocu i kako da učinimo iskorak kako bi investicije i razvoj bile ključne teme po kojima će Stolac u budućnosti biti prepoznatljiv.

Izuzetno smo zahvalni na dosadašnjoj saradnji sa jedinicom lokalne samouprave i javnim ustanovama u ovom kraju, ali i sa svim ljudima dobre volje koji zajedno šalju neke lijepe i ohrabrujuće priče iz Stoca. Ovaj skup poduzetnika i članova društvene zajednice zainteresovanih za perspektivu mobilizacije kapitala dijaspore je još jedan važan korak za Stolac"
, kazali su iz Predstavništvo njemačke privrede u Bosni i Hercegovini.

Ukoliko ste zaintresovani za dogaaj registrujete se na linku.

Za sve dodatne informacije, budite slobodni da direktno kontaktirate (alicehic@reis.partners; 00 387 61 339 396).


 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave