Drugo izdanje regionalnog Summita prodajne struke

05.07.2018. 09:27 / Izvor: Akta.ba
Drugo izdanje regionalnog Summita prodajne struke

Postoje mnoge vještine i skrivene tehnike koje čine uspješnog prodajnog profesionalca.

U suvremnom svijetu gotovo svaka aktivnost kojom se bavimo uključuje prodaju. Bilo da se radi o poslovnoj prezentaciji ili odabiru destinacije za godišnji odmor – sve je to prodaja. No biti uspješan prodavač koji će uvjeriti sugovornika u ono što govori i „uvući“ ga u svoju priču, nije lako.

Postoje mnoge vještine i skrivene tehnike koje čine uspješnog prodajnog profesionalca, a upravo one bit će glavna tema ovogodišnjeg Executive Sales Adria Summita (ESAS) koji dobiva svoje drugo izdanje.

Glavni cilj ESAS-a, koji će se održati od 10. do 13. listopada 2018. u Poreču u hotelu Laguna Parentium, jest pomoći prodavačima i prodajnim organizacijama u njihovu rastu, razvoju i postiznju maksimalnog prodajnog potencijala.

Ove godine svoja će predavanja održati devet prodajnih stručnjaka s višegodišnjim iskustvom u ovome području, a dolaze i dva britanska prodajna profesionalca – Gavin Ingham i Daniel Disney - koji će o marketingu i prodaji govoriti iz nešto drugačije perspektive.

Late Summer kotizacije po cijeni od 5490,00 kn + PDV u ponudi su do 1. rujna 2018. Prijaviti se možete na esas@salesadria.com, a više informacija o Summitu potražite na www.salesadria.com.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave