IFAT 2014: Najveći stručni sajam tehnologije za zaštitu okoliša

03.03.2014. 13:52 / Izvor: eKapija.ba
IFAT 2014: Najveći stručni sajam tehnologije za zaštitu okoliša

​Vodeći svjetski stručni sajam za vodu, otpadne vode, gospodarenje otpadom i sirovinama IFAT 2014. održat će se na prostorima Međunarodnog sajma München od 5. do 9. svibnja 2014. godine.

Vodeći svjetski stručni sajam za vodu, otpadne vode, gospodarenje otpadom i sirovinama IFAT 2014. održat će se na prostorima Međunarodnog sajma München od 5. do 9. svibnja 2014. godine, prenosi portal sajmovi.eu.

Radi se o prvorazrednom događaju koji se organizira svake dvije godine za sve one koji se bave ovom tematikom i koji žele biti ukorak s novitetima. Naime, IFAT 2012. okupio je više od 2900 izlagača iz 54 zemalja svijeta, a sajam je posjetilo 124.200 stručnih posjetitelja.

IFAT je najveći stručni sajam tehnologije za zaštitu okoliša na svijetu pa će se na njemu predstaviti cijeli niz rješenja iz područja kao što su crpljenje i distribucija vode, kanalizacija i otpadne vode, zaštita obala i obrana od poplava, zbrinjavanje otpada i recikliranje, proizvodnja energije iz otpadnih materijala, čišćenje ulica, održavanje i usluge zimske službe, dekontaminacija starih gradilišta, obrada tla, ispiranje dimnih plinova i izvlačenje zraka, smanjenje zagađenja zraka, smanjenje buke i zvučna izolacija, usluge, znanost, istraživanje, tehnologije, mjerenje, kontrola i laboratorijska tehnika u svim navedenim područjima itd.

Bogat stručni popratni program koji upotpunjuje kompetentnost sajma IFAT ove godine uključuje demonstracije recikliranja automobila i građevnog materijala, stručna natjecanja, prezentacije izlagača, konferencije, workshopove i specijalne teme kao što je inteligentna urbanizacija, UN Water Center itd.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave