Online konferencija: Applied AI Conference – AgriTech

11.01.2022. 12:44 / Izvor: Akta.ba
Vinograd

ADVANTAGE AUSTRIA u saradnji sa AI AUSTRIA, TECHHOUSE i INNOVATE organizuje 25. i 26. januara 2022 dvodnevnu online konferenciju Applied AI Conference - AgriTech.

Applied AI Conference – AgriTech

25.-26. januar 2022

online

ADVANTAGE AUSTRIA u saradnji sa AI AUSTRIA, TECHHOUSE i INNOVATE organizuje 25. i 26. januara 2022 dvodnevnu online konferenciju Applied AI Conference - AgriTech

Proboji u tehnologiji i istraživanju u području umjetne inteligencije (AI) revolucioniraju mnoge industrije. Područje poljoprivrednog inženjerstva primjer je industrije koja može koristiti kombinaciju postojećeg tehničkog znanja i novih metoda umjetne inteligencije. Razmijenite ideje sa međunarodnim učesnicima o ovim temama:

  • Smart Farming
  • Precision Farming
  • Digital Agriculture
  • Agricultural Robotics
  • In-Silico Farming

Učešće na eventu je besplatno.

Program i registracija: https://aaic-agritech-2022.b2match.io/

Ovaj događaj je virtuelna konferencija - učestvovati se može nakon registracije putem računara, pametnog telefona ili tableta. Predavanja, panel diskusije, unaprijed dogovoreni sastanci 1:1 i naravno networking se odvijaju online.

Događaj je namijenjen privrednim subjektima, upravnim i obrazovnim institucijama iz oblasti poljoprivrede, ratarstva i stočarstva, primarne proizvodnje mlijeka i sl.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave