9. Konferencija Mikrografije: Budite u korak sa izazovima digitalnog doba

29.08.2022. 09:57 / Izvor: Akta.ba
mikrografija

Mikrografija organizuje svoju 9. Konferenciju, koja će se održati 22. septembra u Hotelu Malak Regency u Sarajevu i Online, s početkom u 9h.

Mikrografija organizuje svoju 9. Konferenciju, koja će se održati 22. septembra u Hotelu Malak Regency u Sarajevu i Online, s početkom u 9h.
 
"I ove godine, očekuju vas brojna iznenađenja. U fokusu ovogodišnje konferencije bit će digitalna transformacija poslovanja, tako da ćete imati priliku detaljnije se upoznati sa našim rješenjem za digitalno potpisivanje dokumenata. O uspjesima na polju arhiviranja, sređivanja i digitalizacije papirne dokumentacije govorit će naši partneri iz finansijskog sektora, a moći ćete čuti iz prve ruke koji su to bili izazovi digitalnog doba sa kojima smo se susretali te kako smo ih na najbolji način savladali", najavili su organizatori.

Tradicionalno, pridružit će se njihovi prijatelji iz arhiva u BiH, kao i predstavnici renomiranog brenda Zeutschel, čiji se tehnološki inovativni skeneri, posebno namijenjeni digitalizaciji knjiga svih formata, nalaze u ponudi Mikrografije.
 
Mnogo je razloga za dolazak na ovogodišnju konferenciju Mikrografije, a mi kako najavljuju potrudit će se biti dobri domaćini i upoznati zainteresirane sa novostima i trendovima e-poslovanja. Pristustvo na konferenciji bit će besplatno.

Prijava >

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave