Prilika za povezivanje s njemačkim kompanijama: AHK organizuje konferenciju za firme drvnog sektora

23.09.2022. 10:36 / Izvor: Akta.ba
AHK

Predstavništvo njemačke privrede u BiH (AHK BiH) pod pokroviteljstvom Ministarstva za privredu i zaštitu klime SR Njemačke, poziva na stručnu konferenciju.

Predstavništvo njemačke privrede u BiH (AHK BiH) pod pokroviteljstvom Ministarstva za privredu i zaštitu klime SR Njemačke, poziva na stručnu konferenciju na temu: "Mašine i postrojenja za drvnu i drvnoprerađivačku industriju i industriju namještaja u BiH“ koja će se održati u četvrtak 13. oktobra 2022. godine sa početkom u 10 sati (početak registracije od 09.15 sati), u hotelu Holiday u Sarajevu.

Konferencija je prvenstveno namijenjena bh. privrednicima iz drvnoprerađivačkog sektora u BiH s ciljem spajanja sa zainteresiranim njemačkim kompanijama kao potencijalnim poslovnim partnerima, te ostvarenju poslovne saradnje.

Imaćete priliku da saznate više o trendovima u drvnoj i industriji namještaja u Njemačkoj, kakvo je stanje drvnoindustrijskog sektora u BiH i sa kojim izazovima se suočava, kakva je tehnološka opremljenost domaćih preduzeća. Nakon uvodnih izlaganja, sedam njemačkih kompanija će predstaviti svoje proizvodne programe i usluge, a po završetku konferencije prijavljeni učesnici imaće priliku da održe B2B-sastanke sa odabranim njemačkim kompanijama.

Njemačke kompanije učesnice konferencije:

  • Surplex GmbH
  • NESTRO Lufttechnik GmbH
  • G. Kraft Maschinenbau GmbH
  • Vecoplan AG
  • PEINER SMAG Lifting Technologies GmbH
  • Wimmer Wohn-kollektionen GmbH
  • PDS GmbH

Učešće na konferenciji je besplatno, uz obezbijeđen simultani prevod. Program konferencije će biti dostupan na web stranici www.ahk.ba .

"Molimo vas da se prijavite za konferenciju do utorka, 04. oktobra 2022. godine putem linka . U slučaju da ste zainteresovani da se sastanete sa nekom od njemačkih kompanija u okviru B2B-sastanaka, molimo vas da to naznačite prilikom registracije", kazali su Organizatori.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave