inovativna rješenja mobilnosti

International Mobility Days 2023. 23. i 24. novembra

12.09.2023. 11:41 / Izvor: Akta.ba
IMD23

Događaj prikazuje inovativna rješenja mobilnosti i trenutne trendove.

Austrija je jedna od vodećih zemalja u sektoru mobilnosti. Događaj prikazuje inovativna rješenja mobilnosti i trenutne trendove.

International Mobility Days 2023 (IMD23) spaja preko 1.000 kompanija, eksperata i predstavnika javne uprave iz preko 70 zemalja, tokom dva dana na temu „mobilnost budućnosti“ u Privrednoj komori Austrije u Beču.

U okviru prezentacija i panela, izložbenog i testnog prostora, B2B-zona i ekskurzija tokom 23. i 24. novembra 2023 ciljano će biti ponuđene platforme, kako bi se povezali austrijski i internacionalni stakeholderi u oblasti mobilnosti.

Internacionalnost događaja pomaže u širenju globalne poslovne mreže i omogućava uspostavljanje ličnih kontakata sa austrijskim kompanijama

Učešće na Mobility Days donosi brojne prednosti i uzbudljiv program (na engleskom). Najnovije informacije o pojedinačnim modulima možete pronaći na web stranici događaja

Učestvovati se može remote putem interneta ili direktno na licu mjesta.

Događaj je namijenjen organizacijama iz sektora željeznice, automobilske industrije, puteva, luka i javnog prijevoza.  

Posljednje izdanje International Mobility Days 2021 (IMD21) spada u TOP-10 događaja godine u Austriji. Indikatori performansa iz 2021, fotografije i imagefilm pokazuju potencijal ovog događaja. 

Razlozi zbog kojih bi trebalo da učestvujete:

𝗡𝗲𝘁𝘄𝗼𝗿𝗸𝗶𝗻𝗴 𝗼𝗽𝗽𝗼𝗿𝘁𝘂𝗻𝗶𝘁𝗶𝗲𝘀: Povežite se s preko 1.000 kompanija, stručnjaka i javnih službenika iz više od 70 zemalja, pružajući neprocjenjive mogućnosti za povezivanje i suradnju s globalnim liderima u mobilnosti.

𝗦𝘁𝗮𝘆 𝗶𝗻𝗳𝗼𝗿𝗺𝗲𝗱: Dobijte uvid u inovativna rješenja za mobilnost i budite u toku s najnovijim trendovima i razvojem u industriji.

𝗘𝘅𝗰𝗵𝗮𝗻𝗴𝗲 𝗼𝗳 𝗶𝗱𝗲𝗮𝘀: Učestvujte u uvodnim izlaganjima i panelima koji njeguju dijalog i razmjenu znanja među različitim stakeholdersima u sektoru mobilnosti.

𝗛𝗮𝗻𝗱𝘀-𝗼𝗻 𝗲𝘅𝗽𝗲𝗿𝗶𝗲𝗻𝗰𝗲: interakcija s prezentacijama uživo i područjima za testiranje kako biste iz prve ruke iskusili najnovije tehnologije i rješenja mobilnosti.

𝗦𝘁𝗿𝗲𝗻𝗴𝘁𝗵𝗲𝗻 𝗽𝗮𝗿𝘁𝗻𝗲𝗿𝘀𝗵𝗶𝗽𝘀: Izgradite odnose sa austrijskim i međunarodnim kompanijama.

Saznajte više o programu događaja i načinu prijave na: https://www.mobility-days.at/

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave