18. i 19. april

Odbrojavanje je počelo: Još samo 10 dana do 11. MS Community BiH konferencije

08.04.2024. 10:31 / Izvor: Akta.ba
MS Community BiH

U Konjicu će u organizaciji Udruženja MSCommunity BiH, 18. i 19. aprila, biti održana 11. MS Community BiH konferencija.

Kako se bliže 18. i 19. april, datumi održavanja 11. MS Community BiH konferencije u Garden City Hotel & Resort Konjic, organizatori pozivaju sve zainteresovane da završe svoje registracije i finaliziraju planove za učešće. S obzirom na ograničeni broj raspoloživih mjesta, sada je pravo vrijeme da se osigura prisustvo na jednom od najznačajnijih IT događaja u Bosni i Hercegovini i šire.

Konferencija će ove godine ponuditi impresivan program koji obuhvata prezentacije najnovijih i najrelevantnijih tema iz svijeta informacionih tehnologija. Učesnici će imati priliku da čuju i uče od uglednih profesionalaca iz Bosne i Hercegovine i Evrope, koji dolaze kako bi podijelili svoje bogato znanje i iskustvo. Ovaj skup predstavlja izvanrednu priliku za mlade stručnjake da steknu uvid u najnovije IT trendove, unaprijede svoje vještine i ostvare vrijedne profesionalne veze, stvarajući optimalno okruženje za rast i razvoj talenata u IT industriji. Važno je istaknuti da je Grad Konjic prepoznao značaj ovog događaja, te je ove godine generalni pokrovitelj konferencije, uz kompanije sponzore : Sys Co, Logosoft, QSS, Communis i run.events.

"MS Community BiH konferencija je mjesto gdje se inovacije susreću sa stručnošću, nudeći našim posjetiteljima ne samo priliku da se upoznaju sa inovativnim tehnologijama već i da se povežu s uticajnim stručnjacima iz industrije. Ovaj događaj je dizajniran da inspiriše, obrazuje i promoviše razmjenu znanja i iskustava, čineći ga nezaobilaznim za sve one koji žele biti u toku sa aktuelnim dešavanjima iz oblasti IT-a", poručuju organizatori.

Ne propustite priliku da budete dio ovog izuzetnog događaja. Registrirajte se danas i osigurajte svoje mjesto na 11. MS Community BiH konferenciji, koja obećava dva dana inspiracije, učenja i mreženja. Za više informacija o registraciji i detaljima konferencije, posjetite https://konferencija.mscommunity.ba/.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave