Summit100 biznis lidera JIE od 14. i 15. srpnja u Cavtatu

09.07.2014. 13:43 / Izvor: eKapija.ba
Summit100 biznis lidera JIE od 14. i 15. srpnja u Cavtatu

Stotinu najznačajnijih i najvažnijih donositelja odluka u poslovnom svijetu regije sastat će se početkom sljedećeg tjedna na poslovnom skupu Summit100 biznis lidera jugoistočne Europe koji će se održati 14. i 15. srpnja u Cavtatu.

Stotinu najznačajnijih i najvažnijih donositelja odluka u poslovnom svijetu regije sastat će se početkom sljedećeg tjedna na poslovnom skupu Summit100 biznis lidera jugoistočne Europe koji će se održati 14. i 15. srpnja u Cavtatu u Hrvatskoj i bavit će se mogućnostima jačanja međusobne suradnje u podizanju konkurentnosti nacionalnih ekonomija.

Na radnim stolovima, podijeljenih u sedam gospodarskih kategorija, poslovni lideri regije će  identificirati prilike za poslovnu suradnju unutar pojedinih industrija. Njihove prijedloge i zaključke će saslušati lideri Brdo-Brijuni procesa iz osam država regije koji će potom održati plenarni panel.

Summit100 biznis lidera je jedinstveni poslovni skup takve vrste u regiji i zamišljen kao snažna sila gospodarskog povezivanja i doprinos naporima političkih lidera u unapređenju odnosa i života u regiji. 

Summit100 želi biti trajna platforma i mjesto susreta najistaknutijih poduzetnika i gospodarstvenika iz Slovenije, Hrvatske, Srbije, Crne Gore, BiH, Makedonije i Kosova kao i najviših političkih dužnosnika regije kako bi zajedno otvorili perspektive jačanja konkurentnosti nacionalnih ekonomija zemalja, ali i konkurentskog potencijala čitave jugoistočne Europe. Organizatori Samita100 su Hrvatska udruga poslodavca (HUP), Srpska asocijacija menadžera (SAM), Atlas Fondacija i Združenje Manager Slovenije (ZMS).

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave