HR Dan firme Core: Uposlenici – resurs ili kapital kompanije?

Najave / KONFERENCIJE I KONGRESI

HR Dan firme Core: Uposlenici – resurs ili kapital kompanije?

Core d.o.o. Sarajevo organizuje HR Dan na temu „Uposlenici – resurs ili kapital kompanije?“ koji će se održati 26. maja 2015. godine u periodu 09:00 – 13:30, u Bosmal City Centru, Sprat: GP Prostorije Academy387.

05.05.2015. 09:34 / Izvor: eKapija.ba

Core d.o.o. Sarajevo organizuje HR Dan na temu "Uposlenici – resurs ili kapital kompanije?" koji će se održati 26. maja 2015. godine u periodu 09:00 – 13:30, u Bosmal City Centru,  Sprat: GP Prostorije Academy387.

Cloud, društvene mreže i mobilne tehnologije mijenjaju HR iz korijena. Promjena je neizbježna. Na nama je odluka kako se suočiti sa promjenom i kako je iskoristiti kao priliku za inovacije, navode iz firme Core, pozivajući sve zainteresovane da se pridruže na HR Danu i saznaju kako da uvedete inovacije u okviru modernog HR okruženja.

Stručnjaci iz Oracle i Core će pokazati da je suština HR današnjice resurs i da je to samo prvi korak za odgovarajuću HCM strategiju; kako oblasti kao što su praćenje učinkovitosti, upravljanje talentima i strateško regrutovanje postaju sve važnije; kako da napravite organizaciju koja je:

  • Usmjerena na talente – Pronađite, razvijte i zadržite najbolje ljude
  • Kooperativna – Integrišite društvene mreže da biste omogućili timski rad
  • Pronicljiva – Obezbjedite informacije o zaposlenima za svako odjeljenje
  • Angažovana i mobilna – Olakšajte rad zaposlenih sa svakog uređaja

Ako ste usmjereni na stvaranje HR organizacije koja je responsivna i gleda unaprijed, treba da budete ovdje, poručuju organizatori.

Svoje prijave pošaljite na email adresu: info@core.ba

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave