Poziv za učešće na OSCE Chairmanship Business Conference u Beču

05.12.2016. 14:05 / Izvor: Akta.ba
Poziv za učešće na OSCE Chairmanship Business Conference u Beču

U sklopu konferencije će se održati unaprijed dogovoreni B2B susreti, koji također pružaju mogućnost umrežavanja i informiranja o novim poslovnim prilikama.

Predstavništvo privredne komore Austrije u Sarajevu (Advantage Austria), u saradnji sa austrijskim Saveznim ministarstvom znanosti, istraživanja i gospodarstva (BMWFW), Saveznim ministarstvom za europske integracije i vanjske poslove (BMEIA) i OESS-om organizira konferenciju i B2B susrete pod nazivom: “OSCE Chairmanship Business Conference” , koja će se održati 25. januara .2017. godine u Beču (Austrija ).

Cilj konferencije je pružiti doprinos razvoju zaštite okoliša i IT-sektora u zemljama članicama te unaprijediti suradnju između sudionika – tvrtki i institucija. Očekuje se sudjelovanje predstavnika politike i javnih institucija kao i međunarodnog gospodarstva.

Organizacija za europsku sigurnost i suradnju (OESS) sa sjedištem u Beču najveća je svjetska organizacija za sigurnost, koja obuhvaća 57 zemalja. Njen osnovni zadatak je međunarodna suradnja na području sigurnosti i prevenciji konflikata. Uz europske zemlje, u njoj sudjeluju i SAD, Kanada, Rusija kao i zemlje Srednje Azije. Dodatno su kao partneri uključene i druge mediteranske zemlje.

Osim toga, u sklopu konferencije će se održati unaprijed dogovoreni B2B susreti, koji također pružaju mogućnost umrežavanja i informiranja o novim poslovnim prilikama.

Dodatne informacije o konferenciji, uključujući registaraciju , program , on- line dogovaranje sastanaka (B2B- susreta ), dostupno je na zvaničnoj web stranici: https://www.b2match.eu

Mjesto održavanja : 25. januar 2017. godine u Austrijskoj privrednoj komori (Wiedner Haupstrasse 63, 1045 Beč)

Službeni jezik konferencije je engleski jezik.

Registracija za učešće je besplatna.

Za eventualna pitanja kontakt osoba je gospođica Razija Hamidović (tel: 033 267 840)

e-mail: sarajevo@advantageaustria.org

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave