Namještaj.shop u maju organizira "Prvi online sajam namještaja"

02.04.2021. 14:11 / Izvor: Akta.ba
Namještaj.shop u maju organizira 'Prvi online sajam namještaja'

Namještaj.shop, prva bosanskohercegovačka Online platforma za promociju i prodaju namještaja organizira "Prvi Online sajam namještaja", od 15. do 20. maja tekuće godine.

Prva bosanskohercegovačka online platforma za promociju i prodaju namještaja namjestaj.shop,organizira "Prvi online sajam namještaja", od 15. do 20. maja tekuće godine. 

Očekuje se više od 100 izlagača, više od 10000 posjeta iz zemlje, više od 1000 posjeta inostranih partnera te promotivni doseg tokom mjeseca do više od 300000 korisnika samo Facebooka. 

Na sajmu će izlagati proizvođači i prodavači pločastog i tapaciranog namještaja te proizvođači i prodavači dekora i kućanskog asesoara.

"Kao centralni događaj sajma upriličit ćemo online diskusiju predstavnika proizvodnog sektora o utjecaju pandemije na ovaj sektor, o perspektivama i budućem razvoju. Tokom sajma omogućena je usluga enterijer i dizajn studija a sajam zatvaramo dodjelom nagrada proizvođačima i posjetiocima. Usto, naše krajnje korisnike, kupce očekuju velike pogodnosti i popusti na izložbene komade ali i premijerno predstavljanje novih kolekcija.", navodi se u najavi ovog jedinstvenog događaja. 

S obzirom na okolnosti uvjetovane pandemijom – ograničenost kretanja, otežana kupovina, oslabljena ekonomija itd. – realni su u očekivanju da će ovaj događaj privući značajan broj zainteresiranih iz drvno-prerađivačke industrije i ekonomije.

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave