Poziv bh. firmama za učešće na poslovnim susretima "Match4Industry"

11.08.2014. 09:53 / Izvor: eKapija.ba
Poziv bh. firmama za učešće na poslovnim susretima 'Match4Industry'

U okviru pomenturog programa održat će se brifing za privrednike, biletaralni razgovori sa turskim privrednicima i posjeta proizvodnim postrojenjima.

Vanjskotrgovinska komora Bosne i Hercegovine obavještena je od Ambasade Republike Turske u Bosni i Hercegovini da će se 25. i 26. septembra 2014. godine u Kodžaeli (Kocaeli) održati poslovni susreti privrednika pod nazivom “Match4Industry”.

U okviru susreta u periodu od 24. do 27. septembra 2014. godine će se održati “Buyer Mission Program”. U okviru pomenturog programa održat će se brifing za privrednike, biletaralni razgovori sa turskim privrednicima i posjeta proizvodnim postrojenjima.

Učesnisima Programa iz Bosne i Hercegovine (po jedan predstavnik iz kompanije) biće plaćeni troškovi smještaja sa doručkom. Učesnici su obavezni poznavati jedan od tri strana jezika (engleski, njemački, francuski), te ovlasti za odlučivanje u kupovini.

Kompanije zainteresovane za učešće u Programu potrebno je da popunjen aplikacioni formular dostave najkasnije 11. septembra 2014. godine na broj faxa: 033 208 562 ili putem maila na saraybosna@ekonomi.gov.tr nakon čega će biti kontaktirane samo one kompanije koje budu izabrane za učešće u Programu.

Više informacija o ovom događaju ovdje.

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave