Poziv na B2B susrete "LEAP Summit" 2018

02.03.2018. 10:43 / Izvor: Akta.ba
Poziv na B2B susrete 'LEAP Summit' 2018

Ovaj B2B događaj otvoren je za sve koji žele stvoriti nove suradnje sa stranim partnerima i pronaći nova tržišta.

Vanjskotrgovinska/Spoljnotrgovinska komora Bosne i Hercegovine obavještava da Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) u saradnji s Hrvatskim uredom za kreativnost i inovacije (HUKI), Evropskom preduzetničkom mrežom (EEN) te Europskom komisijom, organizuje poslovne susrete koji će se održati 16 .03. 2018. godine u sklopu međunarodne konferencije “LEAP Summit” u Zagrebu.

Ovaj B2B događaj okupit će kompanije iz sektora kreativne industrije i ICT-a, a otvoren je za sve koji žele stvoriti nove suradnje sa stranim partnerima i pronaći nova tržišta. Uz mogućnost dogovaranja sastanaka sa drugim kompanijama, učesnici će moći dogovoriti sastanke i sa pojedincima, studentima i stručnjacima različitih područja u ICT-u i kreativnoj industriji kako bi pronašli vještine i osobe koje im nedostaju u timu i u projektima na kojima rade (matchmaking of skills).

LEAP Summit je trodnevna konferencija koja će se održati u periodu od 15. do 17. 03.2018. godine koja okuplja više od dvije hiljade ljudi iz 35 zemalja. Uz više od 60 vodećih govornika iz različitih polja, cilj Summita je razvoj vještina budućnosti te edukacija o informacijskim tehnologijama, poduzetništvu i modernim trendovima. Svake godine na LEAP Summitu uključeno je više od 60 vodećih govornika iz različitih područja, paralelne pozornice i programi, različite radionice te natjecanja za sudionike.

Učešće na na poslovnim razgovorima i LEAP Summitu je besplatno.

Za više informacija,  posjetite:

Web stranica: http://bit.ly/LEAP-Summit-web

Krajni rok za registraciju je 11.03. 2018.godine

Za prijavu na B2b razgovore potrebno je ispuniti Google obrazac OVDJE nakon čega ćete primiti e-mail s daljnjim uputama za završetak prijave.

Za eventualna pitanja, kontakt osoba u Vanjskotrgovinskoj/Spoljnotrgovinskoj komori BiH je Mersiha Selmanović (e-mail: mersiha.selmanovic@komorabih.ba; tel: 033 566 242).

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave