PR ARENA: Nova vizija u novom ruhu

11.09.2014. 12:10 / Izvor: eKapija.ba
PR ARENA: Nova vizija u novom ruhu

PR ARENA Balkans Student Public Relations Conference je utemeljena po uzoru na slovenski studentski zbor te je svoju viziju započela kao nacionalni edukativni događaj.

PR ARENA Balkans Student Public Relations Conference  je utemeljena po uzoru na slovenski studentski zbor te je svoju viziju započela kao nacionalni edukativni događaj. Ubrzo se  pozicionirala kao vodeći komunikacijski događaj koji okuplja studente. Želja utemeljitelja, Danijela Koletića, bila je pozicionirati Sarajevo kao grad mulitkulturaklne zajednice, dobrih vibracija te stvoriti nova poznanstva i izvan društvenih mreža.

Na prvom mjestu ovo su prepoznali brojni mediji prihvativši medijska pokroviteljstva ovog događaja a zatim i sami studenti.  PR ARENA se i prošle godine organizira u Sarajevu, no  studenti sarajevskih univerziteta na žalost bili u manjem broju od studenata iz okruženja. Mi i dalje idemo sa Sarajevom kao gradom domaćinom- jer vjerujemo u uspjeh, s novom vizijom i u novom ruhu.

Predsjednicom Organizacijskog odbora u ime Apriori komunikacija kao organizatora, imenovana je Julijana Mikulić Jurković: "Edukacija je temelj razvoja društvene zajednice i svjesni smo kako kontinuirana edukacija daje rezultate kako osobi koja se educira tako i kompanijama i institucijama u kojima te osobe rade i doprinose jednako kao i široj društvenoj zajednici. Projekt PR Arena pratim od početaka i smatram ga veoma korisnim. Ne samo za  Sarajevo već za sva sveučilišta u Bosni i Hercegovini te sve fakultete jer je komunikacija sveprisutna. Vjerujem da će predstavnici akademske zajednice, profesori ali i studenti prepoznati naš trud, volju i želju. Ovaj projekt je i zamišljen kako bi sve povezao te stvorio nova poznanstva i prijateljstva koja će se nastaviti u njihovoj profesionalnoj ali i privatnoj  budućnosti". 

PR ARENA Balkans Student Public Relations Conference će se održati 18. i 19. listopada u hotelu Hollywood u Sarajevu, a program konferencije se nalazi u privitku.      

PREUZMI DOKUMENT:
PR_Arena-Sarajevo_Program_A4-za_tisak.pdf

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave