Najave / SAJMOVI I IZLOŽBE

Prezentacija kompanije Lexmark u BiH, Sarajevo, 18. oktobra 2007. godine

17.10.2007. 14:30 / Izvor: eKapija.ba

Američka kompanija Lexmark predstavlja jednu od malobrojnih koje se bave isključivo štampačima i potrošnim materijalom. Nastala 1991. godine pravnim izdvajanjem iz IBM-a i predstavlja jednog od najmlađih hardverskih giganata IT industrije. Sjedište kompanije je u Leksingtonu, u državi Kentaki, a u ovom djelu Evrope posluje kroz CEEmark.

Unatoč okolnostima u kojima se naša zemlja nalazi, Lexmark je odlučio da ovde otvori kancelariju. Zvanično prisustvo Lexmarka u našoj zemlji uspostavljeno je januara 2006 godine, čime je kompanija nastavila proces osvajanja tržišta štampača započet posredstvom domaćih distributera – kompanije Alterna I NTCHS.

U četvrtak 18.10.2007 godine održat će se i zvanična prezentacija kompanije Lexmark u BIH.

Event počinje zvaničnom prezentacijom u hotelu Holiday Inn u 12. časova, a gosti iz Lexmarka će Vas upoznati sa najnovijim dešavanjim i tehnološkim dostignućima unutar Lexmarka.

CEEmark B&H / eKapija

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 060 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave