Radionica "Formula prodajnog/poslovnog uspjeha"

13.08.2018. 13:18 / Izvor: Vanjskotrgovinska komora BiH
Radionica 'Formula prodajnog/poslovnog uspjeha'

Radionica je namijenjena svima koji se bave profesionalnom prodajom.

Vanjskotrgovinska komora Bosne i Hercegovine i kompanija Sorbel organizuju dvodnevnu radionicu na temu „Formula prodajnog/poslovnog uspjeha – radionica za prodajne profesionalce, vrhunske prodavače i management“, koja će se održati 17. i 18.09.2018. godine u prostorijama Vanjskotrgovinske komore Bosne i Hercegovine, ulica Branislava Đurđeva 10, Sarajevo.

Radionica je namijenjena svima koji se bave profesionalnom prodajom, bez obzira na poziciju u organizacionoj strukturi kompanije. Dobrodošli su svi prodavači, rukovoditelji prodaje i management kompanije.

Kompanija Sorbel Group posjeduje dugogodišnje iskustvo i ekspertizu u oblasti prodajnih treninga i savjetovanja, organizaciji stručnih radionica sa prodajnom tematikom, upravljanju osobnim prodajnim brendom, in-house edukaciji za kompanije iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine i regiona, te je jedan od organizatora predstojećeg ESAS – Executive Sales Adria Summit-a. Više informacija o aktivnostima i referencama kompanije Sorbel Group možete pronaći na web stranici www.sorbelgroup.com.

Sve dodatne informacije u vezi sa radionicom (ciljevi, predavači, način prijave, kotizacija, itd.) možete pronaći u pozivnom pismu (prilog) ili kontaktirati broj telefona 033/566-204. 

Kontakt osoba je gospodin Mirza Konjo, Sektor za edukaciju VTK BiH.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave