Poslovni forum BiH - Austrija 'Infrastruktura i komunalna privreda'

Najave / SAJMOVI I IZLOŽBE

Poslovni forum BiH - Austrija "Infrastruktura i komunalna privreda"

Zainteresovane bh. kompanije za sastanke sa austrijskim učesnicima, mogu se javiti uredu Trgovinskog savjetinika.

16.09.2019. 12:46 / Izvor: Akta.ba

Ured Trgovinskog savjetnika austrijske amabasade u Sarajevu u saradnji sa Vanjskotrgovinsko organizacijom Privredne komore Austrije organizuje poslovni forum u Banjoj Luci 24.9. (Privredna komora Republike Srpske) i Sarajevu (Hotel Europe) na temu „Infrastruktura i komunalna privreda“.

U toku poslovnog foruma održati će se i b2b razgovori. Sljedeće austrijske kompanije učestvuju u razgovorima:

  • EFKON GmBH - jedan je od vodećih svjetskih dobavljača inteligentnih transportnih sistema (ITS), elektroničke naplate putarine (ETC), i prometnih telematičkih rješenja. Traži kontakte sa institucija i privatnim kompanijama, kojima trebaju ili se bave ovim rješenjeima.
  • INGOB.ZT GmbH - renomirana austrijska projektantska kompanija u oblasti građevinarstva, komunalne infratsrukture i energije i zaštite okoliša. Traži kontakte sa projektanstkim uredima radi buduće saradnje.  
  • KWI INTERNATIONAL ENVIRONMENTAL TREATMENT GmbH - je proizvođač najvećeg flotacijskog portfelja za tretman komunalnih i industrijskih otpadnih voda, sa više od 7000 postrojenja širom svijeta. Traži partnere za suradnju koji se bave projektovanjem ili izgradnjom ovakbih postrojenja.
  • STRABAG AG - tehnološki partner sa sjedištem u Europi za građevinske usluge.  

Zainteresovane bh. kompanije za sastanke sa austrijskim učesnicima, mogu se javiti uredu Trgovinskog savjetinika na sarajevo@advantageaustria.org radi zakazivanja termina.

Učešće u razgovorima je bez kotizacije za bh kompanije, ali je obavezna potvrda termina.  

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave