PKKS: Seminar 'Unapređenje kulture tima u komunikaciji' - 29.04. i 30.04.2009. godine

Najave / SAJMOVI I IZLOŽBE

PKKS: Seminar "Unapređenje kulture tima u komunikaciji" - 29.04. i 30.04.2009. godine

18.04.2009. 09:36 / Izvor: eKapija.ba

Privredna komora Kantona Sarajevo u saradnji sa Asocijacijom za unapređenje informacijskih nauka "Infohouse" organizuje 29.04. i 30.04.2009. godine, dvodnevni seminar na temu "Unaprijeđenje kulture tima u komunikaciji" koji će se održati u prostorijama Komore.

Seminar je namijenjen menadžerima organizacija srednjeg nivoa, koji imaju kreativnu i izvršnu funkciju. Cilj seminara je da učesnici usvoje nova znanja i vještine koje doprinose boljoj timskoj atmosferi i kulturi što će doprinjeti većoj efikasnosti preduzeća i kvalitetnijoj radnoj atmosferi.

Na ovoj edukaciji učesnici će riješiti dileme vezane za međusobnu povezanost kulture tima i poslovnog napretka organizacije. Razvoj organizacijske kulture, kao poželjnoga i prevladavajućeg vjerovanja i ponašanja, znači stvaranje preduvjeta za postizanje poslovne izvrsnosti.

Predavači na seminaru će biti Dženana Alađuz, direktorica "Infohouse-a" i Amira Krehić, dipl. pravnik, trener "Infohouse-a".

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave