U oktobru najveći regionalni sajam zapošljavanja i edukacije

30.09.2016. 09:43 / Izvor: Akta.ba
U oktobru najveći regionalni sajam zapošljavanja i edukacije

Sedmi po redu Virtualni dani karijera i znanja će ponovo na jednom mjestu pružiti višestruke koristi poslodavcima i posjetiteljima sajma. 

Bliži se početak jedinstvenog regionalnog online sajma zapošljavanja i obrazovanja Virtualni dani karijera i znanja 2016 koji od 19. do 26. oktobra na adresi www.dankarijera.com organiziraju tri najposjećenija portala za zapošljavanje i obrazovanje u regionu – Posao.ba (Bosna i Hercegovina), Infostud.com (Srbija) i MojPosao.net (Hrvatska). Sedmi po redu Virtualni dani karijera i znanja će ponovo na jednom mjestu pružiti višestruke koristi poslodavcima i posjetiteljima sajma. 

Predstavljanje kompanija i edukativnih ustanova

Kao i na prethodnim izdanjima Virtualnih dana karijere i znanja poslodavci će imati priliku da posjetiteljima sajma predstave vrijednosti svojih kompanija i očekivanja od svojih budućih zaposlenih. Pored vodećih poslodavaca iz regiona, koji će tokom sajma imati priliku da pronađu nove talente, i ove godine će se na sajmu predstaviti i najbolje regionalne edukativne ustanove, koje će posjetiteljima pojasniti mogućnosti dodatnog obrazovanja i profesionalnog usavršavanja.

Prednosti za posjetitelje

Tokom osam dana trajanja sajma posjetioci će 24 sata dnevno iz svojih domova moći da posjete  štandove poslodavaca i upoznaju se s aktuelnim ponudama poslova, kao i s izborom edukacija i obuka važnih za razvoj karijere. Osim toga, posjetitelji će moći direktno, putem chata, komunicirati s predstavnicima poslodavaca.

Neke od regionalnih kompanija koje će se predstaviti na ovogodišnjem sajmu su: Addiko, Infobip, Lidl i Nestle. 

Još uvijek se možete prijaviti! Očekujemo vaše prijave do 16. oktobra 2016. godine!

Upoznajte se s cijenama štandova, kao i s ostalim detaljima na web stranici www.dankarijera.com.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave