10. Grapos Expo Gračanica, od 16. do 19. aprila

25.03.2019. 12:04 / Izvor: Akta.ba
10. Grapos Expo Gračanica, od 16. do 19. aprila

Međunarodni sajam poduzetništva i obrta širokog spektra održati će se ove godine od 16. do 19. travnja u Gračanici.

Već deseti put zaredom, međunarodni sajam poduzetništva i obrta širokog spektra Grapos Expo održaće se od 16. do 19. aprila u Gračanici, saopšteno je na sajtu Privredne komore FBiH.

Grapos Expo je sajam međunarodnog karaktera i razvojno-edukativnog usmjerenja. Profilira se kao sajam dostignuća proizvodnog i uslužnog poduzetništva i obrta, starih i umjetničkih zanata te kvalitetnih uvjeta iz okruženja koji doprinose razvoju poduzetništva i obrta.

Ove godine za svoju prvu deceniju postojanja ide korak dalje, pa će tako svi posjetitelji imati priliku da uživaju i u ekskluzivnom Auto Show Week-u. Agencija Colosseum nakon dvije uspješne godine u Tuzli, Auto Show u saradnji sa Boms-Expo seli u Gračanicu kako bi se svim prisutnima predstavili najnoviji modeli vrhunskih brendova automobila.

U saradnji sa BisNode, tokom sajma će se organizirati i B2B susrete, a zainteresirane firme se pozivaju da se prijave za učešće, te iskoriste ovaj najbrži i najefikasniji način umrežavanja sa potencijalnim poslovnim partnerima na jednom mjestu.

Na Grapos Expo-u u konferencijskom dijelu održaće se i Nexus - prvi susreti mladih poduzetnika u organizaciji Udruženja mladih poduzetnika iz cijele BiH. Organizatori navode da je preko 90% sajamskog prostora već rezervirano. 


Za sve dodatne informacije, kao i registraciju izlagača, posjetite veb stranicu www.graposexpo.com

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave