InWeek - sedmica stjecanja znanja i iskustava na novi način!

11.05.2020. 09:37 / Izvor: Akta.ba

Na ovaj način, kroz razne panel diskusije, webinare i druženja sa studentima i alumnistima, Fakultet se potpuno otvara prema javnosti koristeći dostupne online platforme.

Edukacijski fakultet Univerziteta u Travniku u periodu od 11.05. do 18.05. organizira InWeek, info sedmicu otvorenih vrata u kojoj će se na potpuno novi način ponuditi mnoštvo edukativnih, informativnih i zabavnih sadržaja. Novonastala situacija izazvana pandemijom korona virusa pretvorena je u izazov kojim je napravljen iskorak u području visokog obrazovanja i inovativnim pristupom, te je svojevrsnim preseljenjem u „online svijet“ osmišljena kampanja u okviru koje će se javnosti kroz kreativne sadržaje predstaviti način rada, akademsko osoblje, studenti, studijski programi i projekti.

Na ovaj način, kroz razne panel diskusije, webinare i druženja sa studentima i alumnistima, Fakultet se potpuno otvara prema javnosti koristeći dostupne online platforme. U okviru „InWeeka“ gostovat će eminentni stručnjaci i pofesori, te gosti iz različitih branši koji će govoriti o aktuelnim temama te inovativnim pristupima u oblastima pedagogije, psihologije, predškolskog odgoja, razredne nastave, specijalnih namjena, sporta i novinarstva, matematika i informatika, a zainteresirani će sve sadržaje moći pratiti live preko Facebook stranice  fakulteta.

Online sedmica otvorenih vrata InWeek realizira se u periodu kada učenici završavaju svoje srednjoškolsko obrazovanje, te su mnogobrojni sadržaji utemeljeni na profesionalnoj orijentaciji koja podrazumijeva pomoć budućim studentima u izboru zanimanja i fakulteta.

Kroz program aktivnosti koji je objavljen na našoj web stranici i društvenim mrežama, svi će moći izabrati sadržaje koji ih posebno zanimaju i pratiti ih preko live Facebook profila Fakulteta.

Pratite našu web stranicu, profile na društvenim mrežama i ne propustite jedinstvenu priliku da live poslušate sadržaje koji će vam pomoću pri odabiru vaše profesije.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave