MENTI program za poduzetnice – prijavite se!

Najave / SEMINARI I EDUKACIJE

MENTI program za poduzetnice – prijavite se!

Program je namijenjen poduzetnicama s područja cijele Bosne i Hercegovine, a potrebno je da već imate registriran mikro, mali ili srednji biznis.

10.05.2021. 08:12 / Izvor: Akta.ba

Prijavite se na program "MENTI – mentorstvo i edukacija za nove tržišne inovatorice" koji će mikro i malim biznisima koji su u vlasništvu žena pružiti obuku i mentorsku podršku u oblasti poduzetničkih i menadžerskih vještina, s posebnim fokusom na brendiranje.

Ako ste poduzetnica s registriranim biznisom na području Bosne i Hercegovine te vam naročito nakon ove izazovne godine treba dodatni pogon za bolje rezultate, nova znanja, istaknutiji brend i podržavajuće okruženje, prijavite se na MENTI program!

Ovaj put, težište cjelokupnog programa stavljamo na izgradnju brenda i vještine koje će vam pomoći da svoj vizuelni identitet i marketinške aktivnosti realizirate na najbolji način kako biste bili prepoznatljivi i nametnuli se na tržištu. Iskoristit ćemo dobrobiti tehnologije i aktivnosti organizirati online što će omogućiti pristup poduzetnicama iz cijele BiH!

Program je namijenjen poduzetnicama s područja cijele Bosne i Hercegovine, a potrebno je da već imate registriran mikro, mali ili srednji biznis.

SADRŽAJ I KONCEPT PROGRAMA

Program će obuhvatiti mentorstvo i edukaciju iz sljedećih oblasti:
1. Komunikacijske vještine,
2. Organizacija i HR,
3. Vanjsko finansiranje,
4. Prodaja i marketing,
5. Unapređenje vizuelnog identiteta i branding.

Predavači/ce su stručnjaci/kinje iz prakse s iskustvom u navedenim oblastima, a posebno iz perspektive malih biznisa.

Kroz projekt je osigurana i promocija biznisa učesnica programa.

Održavanje programa

Nastava će se odvijati online, dva puta sedmično u trajanju od 2,5 sata po susretu, od 23. maja do 27. augusta 2021. godine, nakon čega će se realizirati po 5 sati mentorstva s dodijeljenom mentoricom.

PRIJAVI SE

NAČIN PRIJAVE: putem ONLINE FORMULARA do 16. maja.

Nakon toga ćemo odabrati 15 polaznica.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave