U toku prijave za prvo međunarodno školovanje "EOQ Quality Manager"

16.03.2022. 15:43 / Izvor: Akta.ba
EOQ LOGO

Prvo međunarodno školovanje u 2022. godini pod nazivom EOQ Quality Manager započinje 28.03.2022. godine.

AGENCIJA FMC SARAJEVO u 2022. godini, pored stalnih usluga, nudi i međunarodno priznata školovanja sukladno certifikacijskim shemama EOQ (Europske organizacije za kvalitetu) www.eoq.org.

AGENCIJA FMC SARAJEVO je u poslovnoj saradnji sa OSKAR EDUKOSUstanova za certificiranje osoblja iz Zagreba sklopio ugovor o zajedničkom nastupanju na tržištu u realizaciji Međunarodnih školovanja. OSKAR EDUKOS, Ustanova za certificiranje osoblja je ovlašten CC Agent od strane Europske organizacije za kvalitetu www.eoq.org

Prvo međunarodno školovanje u 2022. godini pod nazivom EOQ Quality Manager započinje 28.03.2022. godine. 

Tečajevi se realiziraju u grupi do najviše 20 učesnika. Koriste se savremene metode učenja i rada s odraslima, kombinacija izlaganja uz primjere i samostalnog i grupnog rada. Tokom trajanja ciklusa tečajeva, učesnici se u potpunosti uvježbaju u tehnikama grupnog i timskog rada, upoznaju vještine rukovođenja timom i tehniku prezentacije.

Po završetku svakog tečaja učesnici će dobiti uvjerenje o usavršavanju (Oskara), a certifikat koji izdaje Oskar Edukos ustanova za certificiranje osoblja i Europska organizacija za kvalitetu, stiče se nakon odslušanih 4 modula (160 nastavnih sati) i uspješno položenog ispita za EOQ Quality Manager – QM (MENADŽER KVALITETE).

U prilogu pogledajte sve relevantne informacije oko organizacije školovanja, te program školovanja.

 

PREUZMI DOKUMENT:
Ponuda za Međunarodno školovanje EOQ Quality Manager

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave