PRIJAVITE SE

Points of You Explorer Level 1: Međunarodno priznat trening stiže u Sarajevo

03.11.2023. 10:48 / Izvor: Akta.ba
BLOG FOTO

Alphabet Group organizuje međunarodno certificiran trening Points of You Explorer Level 1 u Sarajevu, 8. decembra.

Ako ste stručnjak u oblasti ljudskih resursa, menadžer, trener ili lider koji želi unaprijediti timsku saradnju ili jednostavno želite raditi na svom ličnom razvoju i unapređenju međuljudskih odnosa, pridružite se na otvorenom treningu Points of You Explorer – Level 1.

Alphabet Group organizuje međunarodno certificiran trening Points of You Explorer Level 1 u Sarajevu, 8. decembra od 10:00 do 16:00h, u prostorijama tershouse, Kolodvorska 5. Na treningu ćete naučiti da koristite Points of You alate u individualnom radu, ali i u timskom i grupnom coachingu i edukacijama, a nakon edukacije dobijate međunarodno priznat certifikat i svoj kofer sa različitim setovima kartica koje možete dalje koristiti u svom radu. 

Prijave za trening traju do 24. novembra, a svoje mjesto rezervišite što prije popunjavanjem prijavnog obrasca na dnu stranice, jer je broj mjesta ograničen.​

Šta je Points of You metodologija?

Points of You je svjetski priznata metodologija koja revolucionarno mijenja svijet coachinga, ljudskih resursa, te ličnog i profesionalnog razvoja, zbog sposobnosti da omogući duboko sagledavanje situacija, transformiše perspektive i omogući drugačije uvide.

PoY koristi dva seta alata (kartica) – Coaching Game i Punctum koji, kroz kombinaciju fotografija i riječi, podstiču kreativnost, analitičke vještine i omogućavaju sagledavanje situacija iz različitih perspektiva. Kartice su bazirane na asocijacijama između fotografije, riječi i teme/oblasti koju odaberete.  Fotografija i riječ se posmatraju na poseban način i omogućavaju povezivanje lijeve (logika i analize – riječ) i desne (intuitivna i emotivna – slika) hemisfere mozga.

Za koga je trening Points of You Explorer – Level 1?

Ovaj program je namijenjen različitim profesionalcima, uključujući:

  • HR stručnjake
  • Trenere
  • Menadžere
  • Lidere
  • Rukovodioce
  • Konsultante
  • Terapeute
  • Nastavnike

…kao i sve one koji žele da unaprijede svoje odnose, kako u privatnom, tako i poslovnom životu.

Šta sve možete da radite sa Points of You alatom i naučenom tehnikom?

Naš Points of You metodologija će vam omogućiti da naučite kako se koriste The Coaching Game i Punctum alati. Nakon završetka treninga, moći ćete da koristite ove alate za kreiranje inspirativnih radionica, unapređenje radnih timova i povećanje performansi zaposlenih. PoY alati se mogu koristiti u individualnim sesijama, kao i u radu sa manjim ili većim grupama, i lako su prilagodljivi svakoj publici, cilju i temi.

Šta je sve uključeno u PoY Explorer – Level 1 trening?

- 6 sati treninga

- Osnovni POY alat (Coaching Game & Punctum – preko 100 kartica sa coaching mapama, procesnim pitanjima i procesnim riječima)

- Međunarodno priznat certifikat POY Explorer – Level 1

- 6 CCEu poena International Coaching Federation

- Tumačenje i korištenje alata

CIJENA treninga: 590 KM + PDV

Više o predavaču

Sandra Savanović Stevanović posjeduje značajan broj međunarodnih trenerskih i koučing certifikata, uključujući i Points of You Explorer certifikat. Njene obuke do sada je pohađalo nešto više od 50.000 ljudi.

Prijavite se na ovaj inspirativan trening i postanite dio rastuće zajednice stručnjaka koji koriste Points of You alate za lični i profesionalni razvoj. Ne propustite priliku da dobijete koristan i zabavan alat za rad sa ogromnim potencijalom za primjenu u različite svrhe. Rezervišite svoje mjesto već danas!

PRIJAVA 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave