Alphabet Group

TRENING ZA TRENERE: Usavrši svoje trenerske vještine

04.03.2024. 10:03 / Izvor: Akta.ba
TRENING

Trening na Vlašiću je treći po redu Trening za trenere u Alphabet Group organizaciji, a dobre i uspješne prakse ne treba mijenjati.

Motiviše vas da razvijate sebe i druge i tražite priliku da naučite kako još efikasnije da prenosite svoje znanje? Želite da ovladate trenerskim vještinama i bavite se trenerskim poslom? TRENING ZA TRENERE je ono što vam treba! 

Trening se održava u inspirativnom okruženju planine Vlašić (Hotel Blanca) od 10.05. do 14.05.2024. godine i pruža stručno znanje i razvoj vještina zainteresovanima za napredak u trenerskoj karijeri. Pridružite nam se tokom četiri dana intenzivnog rada, učenja, rasta i networkinga, stvarajući temelje za uspjeh u edukaciji i treningu. 

Trening na Vlašiću je treći po redu Trening za trenere u Alphabet Group organizaciji, a dobre i uspješne prakse ne treba mijenjati. I ovaj put polaznike očekuje mnogo interaktivnog rada, detaljan feedback i mentorska podrška našeg trenerskog tima. Zajedno ćemo razvijati, između ostalog, poslovne i prezentacijske vještine, specifičnosti učenja odraslih, vještine facilitacije i upravljanja timskom dinamikom (dio ostavljamo za iznenađenje). Nakon treninga polaznici će moći samostalno da vode i fascilitiraju različite treninge za poslovne vještine.

Trenerski tim Treninga za trenere čine: lead trener i mentor – Sandra Savanović Stevanović i treneri i mentori – Gojko Rodić i Alisa Lingo.

Više informacija o treningu, te cijenu, pronađite klikom na dugme ispod. Ne čekajte sa prijavom, jer za uplate do 4.4. odobravamo early bird popust od 100 EUR.

REZERVIŠITE MJESTO 

Ukoliko imate dodatna pitanja ili želite više informacija o treningu, slobodno nas kontaktirajte na email alisa.lingo@alphabetgroup.net ili na broj telefona +387 62 375 003 kako biste zakazali bespalatan  info call.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave