Poziv poduzetnicama: U toku prijave za besplatnu edukaciju o e-poslovanju

14.12.2015. 15:58 / Izvor: Akta.ba
Poziv poduzetnicama: U toku prijave za besplatnu edukaciju o e-poslovanju

Edukacija namijenjena ženama vlasnicama firmi ili menadžericama u firmama, održat će se u subotu 19.12.2015. godine u Konferencijskoj sali hotela Sarajevo sa početkom u 10 sati.

U okviru projekta "Improvement of Business Competitiveness of Women Entrepreneurs through E-Business", koji uz podršku Ambasade SAD-a u Bosni i Hercegovini provodi Visoka škola "Internacionalna poslovno-informaciona akademija" Tuzla,  14. decembra se  u Sarajevu  održava posljednja, peta,  edukativna  radionica.

Cilj projekta u okviru kojeg se realizira edukacija je unapređenje sposobnosti žena poduzetnica kroz razvoj e-poslovanja.

Na jednodnevnom besplatnom seminaru  bit će tretirane  teme vezane za elektronsko poslovanje,  gdje će učesnicama kroz teoretski dio i radionice biti predstavljene prednosti ovog vida poslovanja.

Nakon Tuzle, Brčkog, Banja Luke i Doboja, gdje su već uspješno održane radionice,  završna će biti održana Sarajevu, a kroz projekat će biti realizovano i mentorstvo u 10 odabranih preduzeća, kojima će biti predložena konkretna poslovna rješenja.

Edukacija namijenjena ženama  vlasnicama firmi ili menadžericama u  firmama, održat će se u subotu 19.12.2015. godine u Konferencijskoj  sali hotela Sarajevo sa početkom u 10 sati.

Broj učesnica je ograničen, a zainteresovane  poduzetnice mogu se prijaviti na e-mail: info@ipi-akademija.ba  ili na broj telefona 062 062 657.

Sve učesnice će dobiti  certifikat o učešću i priručnik za elektronsko poslovanje, koji je kreiran u okviru  projekta.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave