Edukacija za privrednike: Zlatna pravila rukovođenja i tehnike prodaje

11.06.2016. 09:14 / Izvor: Akta.ba
Edukacija za privrednike: Zlatna pravila rukovođenja i tehnike prodaje

Privrednici zainteresirani za ove edukacije više informacija mogu dobiti u Privrednoj komori Kantona Sarajevo.

Centar za edukaciju Privredne komore Kantona Sarajevo za kraj juna priprema dvije radionice o temama „Tehnike prodaje“ i „Deset zlatnih pravila rukovođenja“, namijenjene privrednicima koji žele unaprijediti svoje poslovanje.

U visokokonkurentnim tržištima prodaja je postala najvažnija strateška poslovna funkcija kompanije, koja djeluje po svojim principima i zakonitostima. Istovremeno, osobe koje obavljaju prodajne zadatke su među najplaćenijima u kompanijama. Interaktivna radionica u Komori, planirana za 21. juni, ima za cilj polaznicima ponuditi novi pogled na prodaju, postavljanje strategije prodaje te tehnike prodaje, slijedeći savremenu poslovnu praksu. Predavač je doc. dr Selma Kadić-Maglajlić, koja pored predavanja na Ekonomskom fakultetu Univerziteta u Sarajevu, predavala je i na univerzitetima u Austriji, Sloveniji i Norveškoj. Njen doktorat iz oblasti prodaje i prodajnog menadžmenta, nagrađen je za izvrsnost kako u naučnom tako i u praktičnom smislu.

Druga edukacija planirana za 22. juni za cilj ima ovladavanje „zlatnim pravilima rukovođenja“. Radionica je namijenjena direktorima, menadžerima, supervizorima, poslovođama, voditeljima odjela i ostalima koji se bave poslovima rukovođenja. Predavač je Miloš Todorović, diplomirani ekonomista, koji je svoje trenersko iskustvo gradio kroz predavanja u velikom broju kompanija, kako u BiH, tako i u regionu.

Privrednici zainteresirani za ove edukacije više informacija mogu dobiti u Privrednoj komori Kantona Sarajevo, na brojeve telefona 033/250-117 i 250-116.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave