Počele prijave za Regionalnu školu biomedicinskog inžinjeringa

22.05.2017. 14:44 / Izvor: Akta.ba
Počele prijave za Regionalnu školu biomedicinskog inžinjeringa

Društvo za medicinski i biološki inžinjering u Bosni i Hercegovini sa svojim partnerima da pomjeri granice.

Društvo za medicinski i biološki inžinjering u Bosni i Hercegovini sa svojim partnerima ponovo pomjera granice jer priprema nešto potpuno novo, ovaj put na regionalnom nivou, najavio je danas izvršni direktor Društva doc. dr. sc. Almir Badnjević.

Naime, Društvo će u narednom periodu organizovati Regionalnu školu biomedicinskog inžinjeringa koja će se održavati tokom 2018. godine.

"Svi istraživači, profesionalci, studenti i profesori iz BiH, Hrvatske, Slovenije, Srbije, Crne Gore, Makedonije, Albanije i Kosova, zainteresovani za neku od sljedećih oblasti: medicinske fizike, biosignala, biosenzora, nanotehnologija, genetike i obnovljivih izvora energije neka se sa svojim osnovnim podacima javi na e-mail: dmbiubih@gmail.com", kazao je Badnjević, poručujući zainteresiranima da na vrijeme rezervišu svoje mjesto jer je broj mjesta ograničen.

Ono što je veoma važno jeste da je učešće na školi i da su ostali troškovi plaćeni. Dakle, radi se o besplatnoj edukaciji iz svjetskih top oblasti od strane EU eksperata uz pomoć EU finansiranja.

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave