Poziv za učešće na B2B poslovnim susretima

14.12.2017. 12:27 / Izvor: Akta.ba
Poziv za učešće na B2B poslovnim susretima

Cilj poslovnih susreta (B2B) jeste unapređenje agrobiznisa u Bosni i Hercegovini kroz poslovno uvezivanje firmi.

U okviru aktivnosti AgMENTOR centra podrške, koja se realizuje u sklopu USAID/Sweden Projekta razvoja tržišne poljoprivrede II – FARMA II, implementatori aktivnosti za regiju Centralna BiH – REZ Agencija i Udruženje građana ''NEŠTO VIŠE'' (REZ i UGNV), organizuju B2B (Business to Business) - poslovne susrete za firme iz agrobiznisa i sektora u vezi sa agrobiznisom.

Cilj poslovnih susreta (B2B) jeste unapređenje agrobiznisa u Bosni i Hercegovini kroz poslovno uvezivanje firmi. Organizatori vas pozivaju na poslovne susrete (B2B) gdje ćete imati priliku susresti se sa firmama koje posluju unutar agrobiznisa i obavljaju aktivnosti u vezi sa uzgojem, prikupljanjem i otkupom medicinskog i aromatičnog bilja, s ciljem identifikacija mogućnosti za poslovnu saradnju.

Poslovni susreti su besplatni za sve učesnike i održat će se 22. decembra/prosinca 2017. godine (petak) sa početkom u 10:30 sati u Istočnom Sarajevu, hotel M3.

Hotel (u čijem sklopu je i benzinska pumpa) se nalazi na magistralnom putu Sarajevo-Foča, 2,5 km udaljen od aerodroma u Sarajevu.

Učešće možete potvrditi popunjavanjem priloženog obrasca i prijavom na e-mail adresu duskocvjetinovic@nestovise.org ili potvrdom putem telefona: 033 788 740, najkasnije do 19. decembra/prosinca 2017.godine (kontakt osoba Duško Cvjetinović).

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave