Profesionalni Coaching u Bosni i Hercegovini

Najave / SEMINARI I EDUKACIJE

Profesionalni Coaching u Bosni i Hercegovini

08.04.2018. u Sarajevu u organizaciji Agencije "Slapovi znanja" certifikovana je druga grupa profesionalnih Coach-eva u BiH.

16.04.2018. 14:37 / Izvor: Akta.ba

08.04.2018. u Sarajevu u organizaciji Agencije „Slapovi znanja“ certifikovana je druga grupa profesionalnih Coach-eva u BiH, a prema standardu ICI - International Association of Coaching Institutes sa sjedištem u Berlinu.

Nakon sprovedene edukacije i praktičnih vježbi u trajanju od 220 h/30 dana, sprovedene kroz period od devet mjeseci do godinu dana, polaznici su osposobljeni za kvalitetan rad sa klijentima u oblastima ličnog i profesionalng razvoja.

Edukaciju je sproveo Šemsudin Zaimović, Coach Master trener ICI, jedini trener u BiH (i jedan od dva trenera na Balkanu) koji ima pravo edukacije i certifikacije profesionalnih Coach-eva a prema ICI standardima.

Ukoliko imate potrebe za uslugama Coach-a, budite sigurni da izborom bilo kojeg od njih nećete pogriješiti i da ćete dobiti vrhunski kvalitet od strane istih. Popis akreditovanih ICI Coach-eva u BiH možete pronaći na sledećem linku.

Ukoliko i vi želite da postanete dio ove zajednice i bavite se zanimanjem 21. vijeka kontaktirajte nas i pridružite nam se na sledećoj edukaciji. Grupa je u procesu formiranja.

Više informacija putem web stranice www.nlp.ba ili e-maila semsudin@yahoo.com.

Preporučujemo da pročitate tekst "5 koraka za odabir Coaching edukacije ili usluge Coach-a".

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave