Coach, ICI Trening Sarajevo - Postanite i vi certifikovani Life Coach

Najave / SEMINARI I EDUKACIJE

Coach, ICI Trening Sarajevo - Postanite i vi certifikovani Life Coach

Trening se održava prema standardu međunarodne Coaching asocijacije – International Association of Coaching Institutes (ICI) sa sjedištem u Berlinu.

06.02.2019. 09:01 / Izvor: Akta.ba

Potreban vam je Life Coach - spisak certifikovanih Coach-eva u BiH

Želite li i vi postati certifikovani Life Coach - ne propustite priliku i pohađajte ovu vrhunsku edukaciju.

Coaching je zanimanje 21. vijeka.

Već se bavite ili želite započeti profesionalno bavljenje Coachingom?
Želite poboljšati svoje performanse kao i performanse svojih uposlenih?

 

Ovo je edukacija za vas.
Upoznajte se sa procesima i Coaching tehnikama te postanite licencirani Coach i nosilac
prestižnih međunarodno priznatih ICI Coaching certifikata. 

Zašto pohađati ICI Coach certifikovani trening?​

Ono što je danas itekako postalo aktuelno i sve više uzima maha je Coaching. Kažu da je to zanimanje budućnosti i barem na primjeru šireg okruženja vidi se da Coacheva ima sve više i više, kao i da potražnja za njima raste iz dana u dan. Ono što je u okruženju bilo juče kod nas obično bude sutra. A sutra je već stiglo i kod nas.


Takođe i kod nas se pojavljuju Coachevi iz raznih oblasti (life, business, sport …) ali to su većinom ili samoproglašeni coachevi iza kojih ne stoji niko, ni jedna organizacija niti imaju coaching edukaciju ili često cochevi sa sumnjivim certifikatima online edukacija odnosno vikend seminara. Vremenom će se i ova oblast urediti tako da će se znati ko je ko i kakvu edukaciju posjeduje i koji kvalitet nudi.

BAM1550

BAM 1395 Uplate do 15.02.2019.

  • Popust 10% 
  • Krajnji rok 15.02.2019. 
  • Uplatom na 5 rata po cijeni od 1475 BAM 
  • Avans u iznosu od 375 BAM + 4 rate po 275 BAM 

Prijavi se

Trening se održava prema standardu međunarodne Coaching asocijacije – International Association of Coaching Institutes (ICI) sa sjedištem u Berlinu.

ICI Berlin je jedna od vodećih svjetskih coaching asocijacija trenutno prisutna u 56 zemalja svijeta gdje se prema istom standardu edukuju coachevi raznih nivoa i profila.

Osnovna razlika između ICI Berlin i drugih sličnih asocijacija i organizacija koje nude coaching edukacije je ta da ICI Berlin ima svoj curriculum i svoje trenere te nakon završetka edukacije na jednom mjestu stičete zvanje i certifikat.

Kod drugih edukacijskih kuća, pohađate edukaciju i stičete potvrdu da je edukacija u skladu sa standardima neke od Coaching asocijacija, te da možete ukoliko ispunjavate uslove određene Coaching asocijacije aplicirati za njihov certifikat.

O treningu:

Završili ste NLP

Cijena treninga

Organizacija i termini

Certifikacija

Sadržaj treninga

Ukoliko imate u planu da se bavite Coachingom u nekom budućem periodu ili vas zanima ova oblast onda evo prave ponude za vas, pogotovu zbog toga što ste već završili cca 60% edukacije neophodne za sticanje zvanja Coach prema standardu International Association of Coaching Institutes (ICI) Berlin.

Prema curriculumu ICI Berlin da bi neko stekao certifikat “Coach, ICI” potrebno je da pohađa edukaciju u trajanju od 220h u periodu od 30 dana. Pored propisanog broja sati potrebno je odraditi i određeni broj coaching sesija i položiti certifikacijski ispit kako je predviđenom curriculumom.

Curiculum za sticanje zvanja “Coach, ICI” sastoji se od 220h kroz period od 30 dana i to:

  • NLP Practitioner edukacija u trajanju od 130 h/18 dana,
  • ICI Coach Training u trajanju od 90 h/12 dana.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave