Postanite licencirani Coach i nosilac prestižnih ICI Coaching certifikata

11.12.2018. 09:31 / Izvor: Akta.ba
Postanite licencirani Coach i nosilac prestižnih ICI Coaching certifikata

Trening u trajanju od 90 sati podijeljen je u 5 modula (4 modula intenzivnog rada plus završni 5 modul integracija znanja, ispit i certifikacija).

Postanite licencirani Coach i nosilac prestižnih ICI Coaching certifikata (Life ili Business Coach). Pridružite nam se u Sarajevu 23.02.2019.godine na našem narednom ICI Coach treningu. Coaching je zanimanje 21. vijeka.

Već se bavite ili želite započeti profesionalno bavljenje Coachingom? Želite poboljšati svoje performanse kao i performanse svojih uposlenih? Završili ste NLP Practitioner? Onda ste već ispunili 60% obaveza neophodnih za sticanje zvanja Coach,a prema standardu International Association of Coaching Institutes (ICI) Berlin. Ovo je edukacija za vas.

Upoznajte se sa procesima i Coaching tehnikama te postanite licencirani Coach i nosilac prestižnih međunarodno priznatih ICI Coaching certifikata.

Agencija "Slapovi znanja" u saradnji sa ICI (International Association of Coaching-Institutes) iz Berlina organizuje 12- to dnevni:

 

"ICI Coach Training"

Trening se održava prema standardu međunarodne Coaching asocijacije – International Association of Coaching Institutes (ICI) sa sjedištem u Berlinu. (https://goo.gl/k9tBb1)

Trening “ICI Coach” vodi Šemsudin Zaimović, prvi Coach master trener u BiH i jedan od tri Coach master trenera u regionu koji prema standardima ICI imaju pravo realizovati edukacije za sticanje Coach, ICI certifikata.. (https://goo.gl/J5nXuU)

 

Sadržaj treninga:

Trening u trajanju od 90 sati podijeljen je u 5 modula (4 modula intenzivnog rada plus završni 5 modul integracija znanja, ispit i certifikacija).

Svaki modul traje tri dana i to petak 17-20h, subota i nedelja 9-16h i okvirno se održava jednom mjesečno.

 

Edukacija će biti realizovana u periodu od 23.02.2019. godine do 09.06.2019.godine.

 

Certifikacija:

Na kraju treninga polaznici polažu certifikacijski ispit. Oni koji polože ispit stiču zvanje “Coach, ICI” certifikovano od strane International Association of Coaching Institutes (ICI).

Certifikati:
• Licencirana potvrda o pohađanju edukacije izdata od strane Agencije "Slapovi znanja", članice ICI Berlin,
• Certifikat - "Coach ICI" - ukoliko ispunjavate uslove.

Uslov za sticanje certifikata "Coach, ICI", završen Coach, ICI trening i edukacija NLP Practitioner u mimimalnom trajanju 130 sati.

Informišite se na vrijeme, rezervišite svoja mjesta i ostvarite popuste za rane prijave.

 

Prijave u toku.

Više informacija na: https://goo.gl/4wqs1y

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave