Poziv za prijavu za besplatne treninge za preduzetnice u Ljubinju

19.05.2018. 07:54 / Izvor: Akta.ba
Poziv za prijavu za besplatne treninge za preduzetnice u Ljubinju

Kroz treninge i mentorski rad, akcenat će biti stavljen i na njegovanje mreže preduzetnica i preduzetničkog duha u manjim sredinama.

Fondacija Networks, uz podršku Američke ambasade u BiH, u okviru projekta Jačanje lokalnih liderki u preduzetništvu, poziva preduzetnice koje imaju manji biznis ili one koje imaju ideju za pokretanje vlastitog biznisa, na besplatne treninge preduzetništva sa ciljem jačanja ličnih i profesionalnih kapaciteta kroz tri tematska modula: prodaja i marketing, brendiranje i komuniciranje kroz društvene mreževašeg proizvoda/usluge/servisa.

Pored toga, kroz treninge i mentorski rad, akcenat će biti stavljen i na njegovanje mreže preduzetnica i preduzetničkog duha u manjim sredinama, u svrhu povezivanja i daljeg razvoja zajednice i njih kao liderki u svojim društvima.

Radionica u Ljubinju će biti održana 29. maja 2018. od 10:00 – 17:00 u prostoru Doma odbojke Ljubinje (adresa: Svetosavska bb)

Sve što trebate uraditi jeste popuniti aplikacionu prijavu na ovom linku https://goo.gl/forms/VtIx2StKrnYyMhsq1  ili u slučaju dodatnih pitanja javiti se na e-mail belma@networks.ba  i adnan@networks.ba  ili na brojeve telefona +387 33 407 211; 065/230-821

Rok za prijavu na trening je 28. maj 2018. godine do 14:00 sati.

Nakon obavljene prijave i selekcije kandidatkinja, odabrane kandidatkinje bit će obaviještene e-mailom i putem telefona, nakon čega će dobiti agendu i program rada. Učesnicama će biti obezbijeđen obrok kao i refundacija puta za one iz bližih lokalnih zajednica.

Treninzi se odvijaju u pet bh. gradova: Ljubinje, Žepče, Srebrenica,Bratunac i Istočno Sarajevo, a kroz program treninga i mentorskupodršku proći će ukupno stotinu poduzetnica. Pored radionica i šestomjesečnog mentorstva, 5 najboljih učesnica će biti nagrađene dolaskom i učešćem na najvećem regionalnom forumu biznisa, tehnologijei inovacija Sarajevo Unlimited, u novembru ove godine.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave