Važnosti sistema baze podataka u velikim i uspješnim kompanijama

12.05.2018. 09:59 / Izvor: Akta.ba
Važnosti sistema baze podataka u velikim i uspješnim kompanijama

Cilj seminara je da polaznici steknu znanje o ulozi i važnosti današnje poznate tehnologije koja se u svijetu popularnije naziva bazom podataka.

Vanjskotrgovinska komora Bosne i Hercegovine u saradnji sa kompanijom IT Code Line Solution organizira seminar na temu "Važnosti sistema baze podataka u velikim i uspješnim kompanijama", s ciljem da polaznici steknu znanje o ulozi i važnosti današnje poznate tehnologije koja se u svijetu popularnije naziva bazom podataka ili upravljanje odnosima sa klijentima.

Baza podataka nije samo primjena tehnologije u sektoru u kojem se nalazi specifična kompanija, već je strategija za saznavanje više o potrebama i ponašanjem klijenata/proizvoda/dobara, koja u konačnici za cilj ima da razvije snažniji odnos sa potrosačima proizvoda/usluga. Tokom radionice ukazaćemo i na poslovne prednosti baze podataka, kako implementirati bazu, te ćemo se osvrnuti na moguće nedostatke već postojećih pomagala koje kompanije danas koriste u svrhu čuvanja i raspolaganja podacima.

Seminar će se održati 04.06.2018. godine s početkom u 09:00 sati u prostorijama Vanjskotrgovinske komore BiH (ul. Branislava Đurđeva 10, Sarajevo, V sprat). Seminar je namijenjen svim poslovnim subjektima koji imaju za cilj naučiti nešto više o važnosti primjene baze podataka u kompanijama kojim rukovode ili u kojima imaju za zadatak razviti specifičan sektor, zadržati trenutne potrošače, olakšati put ka rastu i razvoju kompanije.

Način prijave i kotizacija

Za učešće na edukaciji je predviđena kotizacija u iznosu od 110 KM (+PDV).

U cijenu je uključeno: Stručna predavanja, pisani materijali koji pokrivaju program, certifikat, ručak, kafa i piće za vrijeme pauze. Prijava se vrši popunjavanjem prijavnog obrasca (prilog) i dostavljanjem istog na e-mail adresu seid.hadzibajric@komorabih.ba ili putem fax-a na broj +387 33 566 205. Broj mjesta je ograničen zbog čega se preporučuje blagovremena prijava.

Krajnji rok za dostavljanje prijava je petak, 01.06.2018. godine do 12:00 sati.

Sve dodatne informacije u vezi seminara možete dobiti pozivom na broj telefona 033/566-206. Kontakt osoba je Seid Hadžibajrić – saradnik za edukaciju u Sektoru za edukaciju VTK BiH.

Poziv
Program

PREUZMI DOKUMENT:
Prijava

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave