VTKBiH: Poziv za učešće na sajmu Belgrade Food Show 2019

Najave / SAJMOVI I IZLOŽBE

VTKBiH: Poziv za učešće na sajmu "Belgrade Food Show 2019"

24.07.2019. 12:33 / Izvor: Akta.ba

Vanjskotrgovinska komora Bosne i Hercegovine (VTKBiH) obavještava da će drugi po redu sajam i konferencija “Belgrade Food Show” ove godine biti održani 10. i 11. oktobra u beogradskom Belexpocentru, u organizaciji Asocijacije za promociju srpske hrane i uz podršku USAID Projekta za konkurentnu privredu.

Kako se navodi u pozivu VTKBiH događaj je osmišljen kao prilika za predstavljanje domaće i regionalne visokokvalitetne hrane široj publici.

Pružena je prilika za otkriće jedinstvene, premijum hrane i pića, inovativnih prerađenih proizvoda od voća, povrća i mesa, mliječnih proizvoda i poslastica.

Izlagači će imati priliku predstaviti svoje jedinstvene proizvode, podijeliti iskustva sa ostalim proizvođačima, kao i da se sretnu sa potencijalnim domaćim i međunarodnim kupcima i distributerima.

Pored izložbenog dijela i prostora za B2B sastanke, konferencija će okupiti istaknute stručnjake i predstavnike internacionalnih trgovinskih lanaca u sklopu predavanja i panela o relevantnim temama kao što su perspektive srpske industrije hrane, mogućnosti za izvoz, globalni trendovi i očekivanja tržišta…

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Najave