Schrack Technik: Učestvujte u godišnjoj poklon akciji i osvojite automobil

26.02.2014. 09:41 / Izvor: eKapija.ba

Učestvujte u godišnjoj poklon akciji kompanije Schrack Technik i osvojite automobil. U poklon akciji na godišnjoj razini mogu sudjelovati sve firme koje pravilno ispune prijavu za sudjelovanje.

Od januara 2014. godine počela je nova poklon akcija na godišnjoj razini kompanije Schrack Technik.

U poklon akciji na godišnjoj razini mogu sudjelovati sve firme koje pravilno ispune prijavu za sudjelovanje. Firme koje sudjeluju u poklon akciji na godišnjoj razini nemaju pravu sudjelovanja u redovitim mjesečnim poklon akcijama.

Za poklon akciju na godišnjoj razini uzimaju se u obzir samo narudžbe pristigle putem Schrack / internet trgovine. Sve narudžbe pristigle putem faxa, telefona ili na neki drugi način neće se ubrajati u poklon akciju na godišnjoj razini. Minimalan iznos narudžbi na godišnjoj razini tebaiznositi 400.000,00 KM + PDV.

Sudionici poklon akcije na godišnjoj razini mogu i istupiti iz iste, tako što prethodno obavijeste svog Schrack-zastupnika. Od datuma odjave ponovno stiču pravo sudjelovanja u redovitim mjesečnim akcijama.

Pokloni redovitih mjesečnih akcija neće biti isporučeni za narudžbe pristigle za vrijeme sudjelovanja u poklon akciji na godišnjoj razini. Isporuka poklona će uslijediti tek nakon izmirenja svih obveza prema Schack Technik-u BH d.o.o..

Prijava za akciju

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza