Peugeot akcija: Dobra cijena čini veliku razliku

12.11.2010. 09:29 / Izvor: eKapija.ba
Peugeot akcija: Dobra cijena čini veliku razliku

U novoj akciji koju je Peugeot u BiH pokrenuo početkom 11. mjeseca, putnički modeli dostupni su po još povoljnijim uslovima, niskim mjesečnim ratama i bogatom opremom. Peugeot 207 po cijeni od 19.990 KM dostupan je sa opremom koja uključuje klima uređaj, radio CD-mp3 player, električne retrovizore i podizače stakala, maglenke, 4 airbag-a i 3 godine garancije. Uz Peugeot kreditiranje do ovog modela se može doći već za 295 KM mjesečno.

Peugeot 308 sa klima uređajem, radio CD-mp3 playerom, električnim retrovizorima i podizačima stakala, maglenkama i u metalik boji dostupan je po cijeni od 24.990 KM. Uz Peugeot kreditiranje do ovog modela se može doći već za 368 KM mjesečno.

"Znamo da dobra cijena čini veliku razliku i zbog toga smo odlučili da našim kupcima omogućimo da uz povoljne mjesečne rate preko Peugeot kreditiranja postanu vlasnici naših najprodavanijih Peugeot modela 207 i 308 kao i ostalih modela iz naše bogate putničke game. Omogućeno Vam je da Vaše vozilo finansirate putem lizinga uz rok otplate do 60 mjeseci, troškove obrade 0%, kamatnu stopu 7,99% i učešće 30 %. Odobrenje za ovim načinom finansiranja vozila moguće je dobiti u roku od samo 24 sata", istakao je Denis Masić, direktor marketinga kompanije Vermont, generalnog uvoznika i distributera Peugeot proizvoda za BiH.

Više informacija o akciji svi zainteresovani mogu saznati kod svih ovlaštenih Peugeot koncesionara.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza