Husqvarna vrtni traktor - Multitasking uz kontrolu

17.02.2017. 12:13 / Izvor: Akta.ba

Nije bitno sa kakvim travnjakom se suočavate. Odabirom jednog od tri sistema košenja osigurat ćete dobre rezultate bez obzira na sve.

Udružite se sa Husqvarna vrtnim traktorom

Obavite posao bez obzira na sve. Zahvaljujući velikom izboru dodataka i mogućnosti odabira između ugrađenih načina košenja Husqvarna vrtni traktor nudi veliku upotrebljivost i postaje vaš snažan partner u vrtu tokom cijele godine. Idealan je za efikasno održavanje travnjaka i za mnoge druge zadatke na vašem imanju.

Pošto se pogon Husqvarna vrtnog traktora kontroliše pedalama to vam omogućava upravljanje sa obe ruke. Daje vam i udobnost i kontrolu, što znači uvijek siguran rad. Nije bitno sa kakvim travnjakom se suočavate. Odabirom jednog od tri sistema košenja – sakupljanje, malčiranje (BioClip) ili izbacivanje – osigurat ćete dobre rezultate bez obzira na sve.

Grmovi i drveće takođe nisu problem. Zahvaljujući jedinstvenoj tehnologiji upravljanja možete sa lakoćom kositi oko prepreka bilo koje vrste. Kao rezultat dobijate manje nepokošenih površina, efikasno košenje i potpunu upravljivost.

Jednostavno održavanje drži i vaš travnjak zdravim

Jednostavno je održavati vaš Husqvarna vrtni traktor u dobroj formi. Rezni noževi se jednostavno skinu i zamijene bez korištenja bilo kakvih alata. To znači brz i siguran servis noževa – a oštri noževi znače i zdraviji travnjak. Ojačane i plastificirane rezne glave poboljšavaju izdržljivost vašeg traktora uz bolju antikorozivnu otpornost. Ukratko – trajaće dugo vremena.

Prilagodite ga sezoni

Sa Husqvarna vrtnim traktorom bićete spremni za dolazeću sezonu. Veliki asortiman dodataka čine ga svestranim alatom i korisnim tokom cijele godine. Možete ga opremiti prikolicom, ralicom za snijeg, četkom i mnogim drugim dodacima.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza